Htx/ Teknisk Gymnasium Login Stor tekst Få teksten læst højt Print
FVU
htx
       
 
T for Texas, teknologi og thumbs up!

Eleverne i 3.H interesserer sig for sociale medier, sprog, computerspil, kultur, robotteknologi og meget, meget mere i den dur. De har derfor lige fra starten af deres uddannelse på Odense Tekniske Gymnasium valgt at specialisere sig i kommunikation/it, engelsk og samfundsfag – og dermed sat en udpræget international og målrettet kurs for deres fremtid.

Katastrofer styrkede kammeratskabet

Det ikke bare brændte, men brændte virkelig på, da temadagen ”Odense brænder” startede onsdag morgen den 5. oktober. Det var i hvert fald, hvad de intetanende elever fik at vide.
En live nyhedstransmission opridsede situationen: En voldsom orkan havde ført Danmark og specielt Odense i undtagelsestilstand – og regeringen havde udpeget eleverne på Odense Tekniske Gymnasium til at have de fornødne kompetencer til at håndtere situationen.

Talentfulde elever sætter spot på E-sport, kulturl

Talentfulde elever fra Vejle Tekniske Gymnasium sætter spot på E-sport, kulturliv og sundhed, når de deltager i Talentskolen 2016

Idrætsdagen skaber sammenhold

Efteråret er over os, og det betyder samtidig, at det er tid til den årlige idrætsdag på Odense Tekniske Gymnasium. Heldigvis havde vejret ikke opdaget, at sommeren er forbi.

 
 
       
Klæbehjerner_200
Teknisk Gymnasium
Klæbehjerner_200
Teknisk Gymnasium
     
SPOT PÅ
Fra-forside-af-OTG-brochure_02.02.11 
otgny
 

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder
*Vælge en smiley
*Indtast din kommentar

Navn

Indtast navn

E-mail

*Indtast din email addresse
Skift til mobil version