Htx/ Teknisk Gymnasium Login Stor tekst Få teksten læst højt Print
FVU
htx
       
 
Idrætsdagen skaber sammenhold

Efteråret er over os, og det betyder samtidig, at det er tid til den årlige idrætsdag på Odense Tekniske Gymnasium. Heldigvis havde vejret ikke opdaget, at sommeren er forbi.

25 års jubilæumsfejring i bedste htx-stil

Der blev klappet, trykket hænder, råbt hurra – og sagt ”kan du huske da …” en hel del gange, da gymnasiet fredag den 2. og lørdag den 3. september fejrede sit 25 års jubilæum – først på Strandgade og senere på Rådhustorvet i Vejle.

Fællesskab, faglighed og fjollerier

Torsdag og fredag i uge 32 var der traditionen tro dømt introdage for alle nye 1. g’er på Odense Tekniske Gymnasium – og det betød, at det normale skema var skiftet ud med bl.a. skøre stafetter, samarbejdsøvelser og stomp.

Velkommen tilbage til hverdagen!

Indrømmet! Det kan være lidt svært at komme op i gear efter en lang sommerferie. Derfor får du her 5 gode råd til, hvordan du vænner din krop og hjerne til en hverdag på OTG – uanset om du lige er startet eller blot er vendt tilbage til et nyt skoleår.

 
 
       
Klæbehjerner_200
Teknisk Gymnasium
Klæbehjerner_200
Teknisk Gymnasium
     
SPOT PÅ
Fra-forside-af-OTG-brochure_02.02.11 
otgny
 

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder
*Vælge en smiley
*Indtast din kommentar

Navn

Indtast navn

E-mail

*Indtast din email addresse
Skift til mobil version