Hospitalsteknisk assistent - Uddannelse til hospitalsteknisk assistent
 
Erhvervsuddannelser//Hår, wellness og sundhed//Hospitalsteknisk assistent Login Stor tekst Få teksten læst højt Print
FVU

Hospitalsteknisk assistent: For dig, der brænder for dialog med patienter og tekniske udfordringer

Uddannelsen til hospitalsteknisk assistent er din sikre vej til et spændende job i sundhedssektoren. Forude venter et job, hvor du kommer i tæt kontakt med patienter/kunder, og hvor du samtidig skal bruge de tekniske færdigheder, du lærer under uddannelsen.

htaSom hospitalsteknisk assistent kommer du – afhængig af dit specialevalg – til enten at arbejde med hørelse og høreapparater eller undersøgelser af hjernen og nervesystemet.

Uddannelsen til hospitalsteknisk assistent stiller krav til dine personlige styrker. Du skal udvikle evnen til at tackle den vigtige dialog med patienter/kunder professionelt og som menneske. Empati – evnen til at sætte dig ind i patientens/kundernes situation - er derfor et nøgleord. På uddannelsen lærer du, hvordan du skal håndtere den tavshedspligt, der er en vigtig del af jobbet.

Kort sagt – en uddannelse som hospitalsteknisk assistent fører til et arbejde i tæt kontakt med andre mennesker, og hvor du dagligt skal bruge din tekniske kunnen og dine menneskelige egenskaber. Og så gør det vel ikke noget, at jobudsigten er ganske lys…her er ingen ledighed.

Specialer og trin
Uddannelsen som hospitalsteknisk assistent har følgende specialer: audiologiassistent og neurofysiologiassistent.

Uddannelsesaftaler begynder årligt den 1. september. Elever, som består grundforløbet i januar og juni, kan ansøge om disse pladser.

Yderligere oplysninger
Klik ind på de forskellige trin og specialer og læs mere eller kontakt uddannelses- og erhvervsvejleder Mette Blæsbjerg Nielsen.

Syddansk Erhvervsskole forbeholder sig retten til ikke at oprette hold, hvis antallet af deltagere på uddannelsen er meget lavt. Vi vil i så fald være behjælpelige med at henvise til en anden skole, så uddannelsen så vidt muligt kan fuldføres et andet sted.
Redigeret af suss den 1. apr 2016
tilmelding
     
sundhed
sdeny
 

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder
*Vælge en smiley
*Indtast din kommentar

Navn

Indtast navn

E-mail

*Indtast din email addresse
Skift til mobil version