45 erhvervsuddannelser - valget er dit EUX - Svendebrev med ekstra bonus HTX - Et rigtigt gymnasium Kurser - Kom Foran i dit fag
       
 
Det er fedt at gå i international klasse

Eleverne i international klasse har været glade for at være i praktik i udlandet. Her fortæller de om, hvad de har oplevet.

Medaljefesten hyldede dygtige elever

Lørdag den 21. juni var der medaljefest på Odense Rådhus, hvor blandt andet de dygtige elever fra Syddansk Erhvervsskole fik overrakt medaljer for flot præstation til deres svendeprøver.

EUX-elever mødte politikere på landsmøde

Kasper Ørtoft Hansen og Morten Jensen fra EUX Elektriker i Vejle var i weekenden til landsmøde på Bornholm. Her mødte de en del kendte politikere og fik sig en snak om aktuelle emner.

Tillykke til Danmarks første EUX-studenter

Eksamensbeviset fra Odense Tekniske Gymnasium blev på næsten suveræn vis hentet hjem, da de kommende tømrere Sebastian Ovesen, Søren Banke og Marck Bach Jensen tirsdag 10. juni fik sat huen på hovedet af deres mødre.

Følg energien på SDE

På Syddansk Erhvervsskole har vi fokus på miljø og energi – og nu har du mulighed for at følge energiproduktionen på vores solcelleanlæg på Munkebjergvej i Odense.

Skolebørn i smedelære

Nej, 16 elever fra Langtved Friskole kom ikke til at svejse eller skære i stål, men de fik bygget deres egen modelbil.

 
 
       
     
SPOT PÅ
sde
 

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder
*Vælge en smiley
*Indtast din kommentar

Navn

Indtast navn

E-mail

*Indtast din email addresse
Skift til mobil version