Vis nyhed Login Stor tekst Få teksten læst højt Print
FVU
 
Elev på SDE en af de bedste smede
26 09 2011
Britt Henriette Hansen

Syddanmarks bedste smede er lige blevet fundet til regionsmesterskab for smede, der blev afholdt den 22. og 23. september. Tommy Haastrup Jørgensen fra Syddansk Erhvervsskole var en af de to vindere.

P1000353
Her er Syddanmarks bedste smede: Dennis Gassner Poulsen fra EUC Syd (til venstre) og Tommy Haastrup Jørgense fra Produktion og udvikling på Syddansk Erhvervsskole i Vejle (til højre).

 

Kreativitet og teknik var i højsædet, da deltagere fra syv erhvervsskoler i Region Syddanmark dystede om at vinde titlen som Syddanmarks bedste smed og en plads til danmarksmesterskabet. Det var nemlig ikke kun den regionale titel, der var på spil, da deltagerne mødes ved regionsmesterskaberne for smede. De kæmpede også om en af de eftertragtede pladser til DM i Skills, erhvervsuddannelsernes danmarksmesterskab, der finder sted i Odense til januar. 

Og de to vindere blev Tommy Haastrup Jørgensen fra Syddansk Erhvervsskole og Dennis Gassner Poulsen fra EUC Syd. Tommys læreplads er ECM Industries A/S, Runddelen 11, Starup, 6040 Egtved.

Begge elever er naturligvis stolte over æren, og Syddansk Erhvervsskole glæder sig til at sende en smedeelev af sted til Skills i januar. 

Smedenes regionsmesterskab blev afholdt på Syddansk Erhvervsskole på Risingsvej 60 (hal 16) i Odense den 22. og 23. september, og der var deltagere fra erhvervsskolerne i Svendborg, Århus, Kolding, Sønderborg, Herning, Kolding og naturligvis Syddansk Erhvervsskole.  

Eleverne fremstillede deres kreative og tekniske frembringelser på et hævet bålsted med grillindsats efter eget design, og opgaverne blev bedømt på både idé og udførelse.

Herunder kan du se et par billeder fra dagene under regionsmesterskabet:

P1000355
Et billede af alle deltagerne til regionsmesterskabet for smede 2011.

P1000350
Og her er deltagerne med deres færdige opgaver.

P1000324

P1000343

P1000345

 

Redigeret af SDE den 28. aug 2013
     
nyheder
sdeny
 

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder
*Vælge en smiley
*Indtast din kommentar

Navn

Indtast navn

E-mail

*Indtast din email addresse
Skift til mobil version