Erhvervsuddannelser//Ejendom, service og vagt Login Stor tekst Få teksten læst højt Print
Ejendomsservice og vagt Ejendomsservice og vagt Ejendomsservice og vagt Ejendomsservice og vagt

Ejendom, service og vagt: Gør hverdagen god for andre mennesker

Ejendomsservicetekniker, serviceassistent og sikkerhedsvagt

Uddannelserne inden for fagretningen Ejendom, service og vagt (som hører under hovedområdet Teknologi, byggeri og transport) er begyndelsen til en erhvervsuddannelse, hvor du lærer om bygningsadministration og moderne rengøringsmetoder.

Her er en bred vifte af uddannelser for dig, der vil gøre en forskel for mennesker. Om du vil arbejde med ejendomsservice, hospitalsservice eller være nøglefigur på kontoret, så handler det nemlig om at skabe gode rammer for andre mennesker.

På fagretningen Ejendom, service og vagt lærer du en masse om, hvordan man yder god service. Du bliver undervist i psykologi - så du lærer dig selv at kende og bliver styrket i dit sociale samvær med andre mennesker. Det gør, at du i dit fremtidige job er i stand til at yde en både sikker og god service.

Samtidig får du også på grundforløbet den første introduktion til bygningsadministration og moderne rengøringsmetoder. Du lærer at tilrettelægge dine egne opgaver og at arbejde miljøbevidst, og du får også en forståelse for sikkerhed i bygningskomplekser og virksomheder.

Grundforløbenes varighed
Hvis du begynder på en uddannelse inden for Ejendom, service og vagt skal du på grundforløb 1 eller grundforløb 2. Hvis du kommer direkte fra folkeskolen, begynder du på grundforløb 1 (og fortsætter herefter på grundforløb 2), mens du begynder på grundforløb 2, hvis du ikke kommer direkte fra folkeskolen. Begge grundforløb varer 20 uger.

Adgangskrav
Du skal have 02 i henholdsvis dansk og matematik for at komme ind på en erhvervsuddannelse. 

Økonomi
Hvis du har en uddannelsesaftale, inden du påbegynder dit grundforløb, så får du løn allerede her. Har du ikke en uddannelsesaftale, når du starter, kan du søge om SU – vel at mærke, hvis du er over 18 år.

Uddannelsessted
Grundforløbet inden for fagretningen Ejendom, service og vagt kan du tage på Syddansk Erhvervsskole, Risingsvej 60 i Odense eller Boulevarden 19 i Vejle.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte vores vejleder. Eller klik ind på de forskellige uddannelser, specialer og trin under bygnings- og brugerservice og læs mere.

I venstre spalte kan du få mere at vide om de uddannelser, der udbydes af Syddansk Erhvervsskole.

Se eksempel på uddannelsesforløb herunder - klik for stort billede

Uddannelsesforløb
Redigeret af suss den 22. maj 2015
       
 
Konference om nudging og varmepumper

Over 100 deltagere var mødt op til konference hos Bygnings- og brugerservice i Odense for at blive klogere på service og arbejdsglæde.

 
 
       
ejendomsservice
Følg med på SDE TV
ejendomsservice
Følg med på SDE TV
tilmelding
     
SPOT PÅ
bygningsogbrugerservice
sdeny
 

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder
*Vælge en smiley
*Indtast din kommentar

Navn

Indtast navn

E-mail

*Indtast din email addresse
Skift til mobil version