Kurser/ efteruddannelse//Bygge og anlæg//Malerfagets videregående udd.//Design, form og farve Login Stor tekst Få teksten læst højt Print
FVU

Design, form og farve

Du lærer at planlægge, udvikle og gennemføre malerarbejde på et højt æstetisk niveau. Vi går i dybden med design, formgivning, farvesætning og stilistiske kendetegn i arkitektur og dekoration.

På kursusrækken lærer du

  • at bruge forskellige metoder til visualisering af farveplanlægning og dekoration og få kendskab til anvendelse af elektronisk farveplanlægning.
  • om forskellige farvesystemers anvendelse og historie.
  • om farvernes psykologiske virkning, indflydelse og samspil med omgivelserne.
  • fremadrettet at formidle dine ideforslag og valg over for kunder og andre samarbejdspartnere.

Kursusrækken afsluttes med udstedelse af AMU kursusbeviser og et afsluttende projekt.

Undervisningen
Undervisningen inddeles i fire moduler, og det er muligt at gennemføre forløbet over flere omgange. Emnerne til temaerne tager udgangspunkt i de beskrevne AMU mål.

Kompetencer efter gennemførelsen af Design, form og farve

  • Effektiv kundebetjening og rådgivning ved brug af farvelære, farvepsykologi, stilhistorie, dekoration og farveplanlægning. Herunder arbejde med forskellige visualiseringsmetoder, dokumentation og formidling.
  • Produktkendskab sammenholdt med lysforhold, rumfunktion og overfladekarakterer. Herunder kendskab til malerfaglige behandlingskataloger, produktdatablade, materialernes egenskaber sammenholdt med kundeønsker og praktisk kendskab til påføringsmetoder samt innovation.
  • Kundeformidling ved hjælp af kvalitetssikring, hensyntagen til rumfunktion, planlægning og kendskab til designløsninger.
  • Forståelse af bygningstegninger, udførelse af perspektivtegninger og opstalter. Skitsering ift. dekorativt malerarbejde.
Yderligere oplysninger
Kontakt fagkoordinator Stine Ploug på tlf. 6312 6641 / 2144 9959 eller stlu@sde.dk.
Redigeret af suss den 18. nov 2016
tilmelding 
     
maler
sdeny
 

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder
*Vælge en smiley
*Indtast din kommentar

Navn

Indtast navn

E-mail

*Indtast din email addresse
Skift til mobil version