TIL DIG, DER VIL MERE MED DIT FAG

Med vores kursusrække bliver du opkvalificeret på det faglige plan inden for de dele af uddannelsen, du tager. Uddannelsen forbedrer dine kompetencer inden for kundekontakt, formidling og farver, de gamle maleteknikker samt virksomhedsledelse. Du får mulighed for at omsætte dine nye færdigheder til spændende karrieremuligheder og arbejdsopgaver. 

Formål med uddannelsen
Formålet med undervisningen på Malerfagets videregående uddannelse er, at malersvende opnår bedre kompetencer til at kunne varetage opgaver, der omhandler rådgivning af kunder og samarbejdspartnere.

Uddannelsen er relevant ved opstart af egen virksomhed og konsulentarbejde. Malerfagets videregående uddannelse eller lignende er derudover kompetencegivende i forhold til undervisning på Bygningsmaleruddannelsen.

Tre kursusrækker
Uddannelsen består af tre kursusrækker: 
Design, form og farve - Renovering - Virksomhedslære

Undervisningen er en blanding af fagrelevant teori og praksis på højt plan. Alle tre kursusrækker er delt op i moduler, hvor de forskellige fagmål indgår. Nogle af fagene er splitkurser, hvilket betyder, at du får beviser får de dele af fagene, du har opnået. 

Hvis du gennemfører alle tre kursusrækker, modtager du et diplom fra Malerfagets videregående uddannelse.

Design, form og farver (4 moduler) - læs mere

Renovering (2 moduler) - læs mere

Virksomhedslære (2 moduler) - læs mere

Uddannelsessted
Syddansk Erhvervsskole, Risingsvej 60, Odense C

Tilmelding og økonomi
Læs mere her på hjemmesiden

Yderligere oplysninger
Kontakt fagkoordinator Stine Ploug på tlf. 6312 6641 / 2144 9959 eller stlu@sde.dk.

 

KOMMENDE KURSER