Hvem kan skabe store nydelser, sundhed og gode oplevelser?

Gastronomi, ernæring og service er vigtige elementer for alle menneskers hverdag og velbefindende. På Syddansk Erhvervsskole kan du komme til at mestre alt det spændende ved dét, vi spiser, nyder og oplever ved bordet.

Fra du træder ind på skolen, vil du opleve madens dynamik. I de første måneder vil du lave et moderne ”Babettes Gæstebud” og lave din fortolkning af en festmiddag. Du vil lære noget om oplevelse og værtsskab, borddækning, være med til at skære grise op og få fingrene i pølsemageri, der skal blive til landets bedste gourmethotdog. Hele holdet løser sammen bl.a. en stor opgave til Europæisk Middelalder Festival i Horsens, hvor du laver og serverer maden efter middelalderens spilleregler – og i tidens tøj – i et 400 kvadratmeter stort spisetelt. Vi både nyder og bliver klogere på julen, julesylte, juleslagtning, julekonfekt og julemad og laver spiselige lækkerier til skolens julemarked. Vi tager en tur til København for at besøge Christiansborg og meget andet.

Start din fremtid på en skole, hvor du kan lære det basale og det fantastiske, hvor du kan løse alle detaljerne, mens du tænker stort, og hvor du kan dele opgaverne med gode venner. Du vil lære det grundlæggende, der kræves for at kunne yde det bedste og lærer, hvordan du bruger dine egne evner og personlighed i resultatet.

Åbent HUS: Vi glæder os til at se dig - se programmet