Hvem kan skabe store nydelser, sundhed og gode oplevelser?

Allerede fra første dag træder du ind i en verden fyldt med nydelse, madkunst og det gode værtsskab. Gastronomi, ernæring og Service er vigtige elementer for alles hverdag og velvære. Og du kan være med til at skabe det.

Du lærer alt det grundlæggende, så du kan mestre det spændende ved det, vi
spiser, nyder og oplever ved bordet.

Vi arbejder bl.a. med:

  • Mad og oplevelser
  • Ernæring og hygiejne
  • Værtsskab og borddækning

I de første måneder vil du bl.a. lave din egen fortolkning af en festmiddag, få indsigt i råvarer, kvalitet, hygiejne og madens betydning. Vi både anretter, skaber det gode værtsskab, arbejder i skolens pølsemageri og kreerer stor nydelse i bageriet.

Sammen med dine holdkammerater tager vi fx til Europæisk Middelalder Festival, hvor vi løser en stor og fælles opgave med at tilberede og servere maden efter middelalderens spilleregler. Vi nyder og bliver klogere på årets højtider, når vi fx laver julekonfekt, julebag og julemad og stiller op med lækkerier til skolens julemarked.

Start din fremtid på en skole, hvor du kan dyrke din passion og interesse, mens du lærer at bruge dine evner og personlighed i resultatet - og hvor du vil opleve, at brancherne er på udkig efter dine færdigheder.