Hvem kan skabe store nydelser, sundhed og gode oplevelser?

Træd ind i en verden fyldt med nydelse, madkunst og det gode værtsskab. Gastronomi, ernæring og service er vigtige elementer for alles hverdag og velvære. Og du kan være med til at skabe det.

Gå på opdagelse i sanserne og de fantastiske dufte fra maden, den gode værtsoplevelse og det fælles samarbejde om maden, mens du bl.a. lærer alt det grundlæggende om:

  • Mad, trends og oplevelser
  • Ernæring og hygiejne
  • Værtsskab og borddækning.

I løbet af grundforløb 1 laver du bl.a. din egen fortolkning af en festmiddag, får indsigt i råvarer, kvalitet, hygiejne og madens betydning. Vi skaber det gode værtsskab, anretter og kreerer store nydelser i skolens bageri.

Sammen med dine holdkammerater løser du forskellige fælles opgaver, når vi bl.a. tilbereder og serverer maden til Europæisk Middelalder Festival. Vi nyder og bliver klogere på årets højtider, når vi fx laver julekonfekt, julebag og julemad og stiller op med lækkerier til skolens årlige julemarked.

Start din fremtid på en skole, hvor du kan dyrke din interesse, mens du lærer at bruge dine evner og personlighed i resultatet. Brancherne er på udkig efter dine færdigheder.