Hvem kan få folk til at fatte budskabet og ville have mere?

Den visuelle side af enhver form for kommunikation er af stor betydning. Mediedesign handler om alle slags medier og alle de må- der, du kan fortælle din historie eller skabe et flow, som mennesker vil synes er spændende at fordybe sig i.

Allerede fra begyndelsen vil du få et bredt indblik i den grafiske branche, inden du lærer, hvordan du bruger dit øje for visuel formidling på web, IT, 3D-modellering, animation, film, trykte medier, tv eller mange andre steder. På grundforløbet kommer du til at arbejde målrettet med effektive, professionelle programmer som Adobe Photoshop, InDesign og Bridge. Du vil også få opgaven at lave markedsføringen for en ungdoms-musikfestival, og på en fagmesse vil vi fordybe os i hele branchens bredde. Og så træner vi os selv i den meget vigtige disciplin at søge læreplads, og hvordan man opbygger professionelle netværk.

Start din fremtid på en skole, hvor du kan lære at arbejde med budskaber, designe og formidle, hvor du kan løse alle detaljerne, mens du tænker stort, og hvor du kan dele opgaverne med gode venner.