Hvem kan gennemskue avancerede computersystemer og altid finde fejlen? 

Teknologien er en uundværlig del af de fleste virksomheder og gør livet lettere for endnu flere mennesker – i hvert fald når den er udviklet på en måde, så den er til at bruge og forstå, og så det fungerer hver dag. Det er netop dét, du lærer på Syddansk Erhvervsskoles fagretning for Programmering og datakommunikation.

Fra starten kommer du her til at beskæftige dig med it-infrastruktur, netværk og programmering. Vi laver fx spændende projekter med Lego Mindstorms, fokuserer på digitale hjem, arbejder med overvågningskameraer, lysstyrede lamper og data som kommunikation i billeder, lyd og bogstaver. Vi snuser til alle de nye teknologier og arbejder med formidling, der kan få verden til at forstå dem. Eksempelvis skaber vi en kampagne, der lærer mennesker, hvordan de undgår virus, eller som inviterer til et LAN-Party.

Start din fremtid på en skole, hvor du kan lære at udvikle, designe, fikse fejl, opsætte og vedligeholde, hvor du kan løse alle detaljerne, mens du tænker stort, og hvor du kan dele opgaverne med gode venner.