Casper Storm er 20 år gammel og kommer oprindeligt fra Vonge i Sydjylland. Casper er i lære hos Bilka i Horsens og går på Syddansk Erhvervsskole i Vejle som Gourmetslagter. Casper skal deltage i DM i Skills d. 4.-6. april om at blive Danmarks bedste til sit fag.

Opfindsomhed og kreativitet
Casper er videbegærlig og elsker at lære nyt, han forklarer at han inden for slagterfaget har muligheden for ”bare at være kreativ og finde på nye ting.”. Casper valgte uddannelsen som gourmetslagter da han havde en særlig interesse inden for gastronomi, han forklarer samtidig at arbejdstiderne og det at kunne hjælpe kunder som gourmetslagter var tiltrækkende.

Hæder som elev
Casper er i lære hos Bilka i Horsens. Her får han frie tøjler og muligheden for virkelig at prøve tingene af i praksis. Casper modtog tidligere på året en hæder, da han vandt Salling Groups egen konkurrence for delikatesse-, gourmet- og bagerelever. Her blev han kåret som den bedste gourmetslagter-elev blandt alle elever i Salling Group. Nu går Casper målrettet efter at tage sejren hjem i Næstved også.

Træning og forberedelse
Forberedelserne op til DM i Skills bærer præg af en masse træning i køkkenet, en masse overvejelser og en masse nytænkning. Disciplinen til DM i Skills går ud på at vise sit og mestre sit håndværk ved at ”man får en halv gris, hvor vi skal lave noget gammelt slagter håndværk.” Dertil skal der nytænkes og nyfortolkes en masse retter, og man skal ende ud med en 3-retters menu, hvor der samtidig er blevet gjort overvejelser om pyntning og tema undervejs.