Laura Gerlitz Stensbjerg er 24 år og er født og opvokset i Aabenraa. Laura uddanner sig til kosmetiker på Syddansk Erhvervsskole. Hun har kvalificeret sig til Danmarksmesterskaberne, og hun skal den 4.-6. april dyste om at blive Danmarks bedste til sit fag.

Give kunden et afbræk fra hverdagen
Laura har arbejdet i Matas i snart 12 år og er samtidig blevet uddannet Materialist fra Matas. Hun forklarer, at interessen for personlig pleje startede tidligt, og at ønsket om at give kunderne den bedste og mest professionelle ekspertise og behandling voksede støt med. Laura valgte at læse videre til kosmetiker, da hun havde et ønske om at fokusere mere på den hele oplevelse ved kunden, Laura forklarer selv: ”Jeg ønskede at give mine kunder samme oplevelse, bare i mere rolige omgivelser, hvor man som kunde kan koble af fra hverdagen og blive forkælet.”

Faglig og social udvikling
Uddannelsen som kosmetiker har ikke kun udviklet Laura fagligt men også socialt, Laura siger selv ” Man bliver mere udadvendt, moden og selvstændig.”
Lauras drømme er at få arbejde på et større spa eller wellnesssted, hvor hun vil være omringet af søde og entusiastiske kollegaer, og hvor hun samtidig har mulighed for at udøve professionelle ansigts- og kropsbehandlinger.  

Oscar-fest tema til DM i Skills
Konkurrencen til DM i Skils er inspireret ud fra Hollywood og deres glamourøse Oscar-fest. Der skal dystes i forskellige discipliner såsom: manicure med lak og make-up. Begge dele skal tage udgangspunkt i Oscar-festen. Laura forklarer, at hun forbereder sig ved at øve med Greta Sabaliauskaite, som er Syddansk Erhvervsskoles anden kosmetiker deltager til DM i Skills. De træner sammen på forskellige modeller og researcher desuden hjemmefra på diverse teknikker og stile.