Snorre S. Dyhr uddanner sig til møbelsnedker ved Syddansk Erhvervsskole i Vejle. Han skal d. 4.-6. april dyste i Næstved, om at blive Danmarks bedste til sit fag.

Eget værksted på 2. sal
Snorre som oprindeligt er fra Odense valgte uddannelsen som møbelsnedker, da han her så en mulighed for at være kreativ og samtidig bruge sine hænder. Snorre har siden barnsben haft en særlig interesse for træarbejdet, og fortæller sågar: ”Jeg havde faktisk et værksted, i mit værelse, helt fra 7. klasse i vores lejlighed på anden sal. Der har jeg lavet alt fra knive til stole.

7 uger på teltplads
Snorre er i lære hos firmaet OT Rørvang. En læreplads han fik ved at være ihærdig og dedikeret. Snorre forklarer, at han måtte bo 7 uger på en teltplads indtil han fik sin egen lejlighed, men at det var det hele værd, da han fik sin læreplads. Snorre siger samtidig at det ”Jeg har været heldig med at finde en praktikplads, som ikke kun har høj faglighed, men også har nogle hyggelige mennesker.”

Fremtiden er uvis
Ifølge Snorre er det fedeste ved faget som møbelsnedker, at man bliver udfordret og samtidig skal gå i detaljer og gøre sig umage. Han siger samtidig at det at kunne følge et produkt fra start til ende er en særlig proces. Når emnet falder på drømme for fremtiden, står det stadig i det uvisse. Snorre siger: ”Måske starte eget når tiden kommer. Det er jo svært at forudse, jeg tror der er mange der siger at de gerne vil starte eget men det er jo svært og der skal meget mere til end bare at være en god møbelsnedker.