KORTE KURSER OG ÅBENT VÆRKSTED 

Har du brug for opkvalificering og/eller efteruddannelse inden for murer-området? Så tilbyder Syddansk Erhvervsskole i både Odense og Vejle en bred vifte af kurser inden for området.

Korte kurser

Vælg f.eks. et kursus i systemstilladser, CAD – 2D på byggepladsen, sikkerhed ved arbejde med koldt asfalt eller et helt tredje kursus.

Vores aktuelle kurser finder du i listen nederst på siden, og du skal tilmelde dig på efteruddannelse.dk.

Åbent værksted

På Billedskærervej 11, Odense M tilbyder vi Åbent Værksted som en mulighed for opkvalificering af murersvendene.

Vi underviser i følgende emner: masseovn, dekorationsmurværk, rundt murværk, murede overlukninger og kupler og hvælv anvendelse af mørteltyper til puds og murværk, kvadre- og palæpuds, puds intarsia, puds med marmorstuk, sgrafittopuds, udførelse af vådrumssikring, storformatfliser på gulv samt dekorationer i gulv- og vægfliser.

Er du i arbejde, og ønsker du at komme på kursus, kan du møde på Billedskærervej, så hjælper vi gerne med at sammensætte det rette forløb for dig.

Medlemmer af Dansk Byggeri eller virksomheder med tiltrædelsesoverenskomst hertil kan få op til 65 kroner i timen ud over VEU-godtgørelsen, i alt 150 kroner i timen.

Undervisningssted 
Syddansk Erhvervsskole, Billedskærervej 11, 5230 Odense M.

Økonomi
Det koster mellem 122 og 182 kr. per kursusdag at deltage for alle deltagere, der hører under arbejdsmarkedsuddannelsens målgrupper. Du kan søge om VEU-godtgørelse for den periode, du er på kursus. Hvis du er ledig, skal du kontakte din a-kasse for at komme med på kurset.

Tilmelding
Kan ske på efteruddannelse.dk eller på første kursusdag (kun hvis du har en arbejdsgiver).

Er du ledig?

Læs om dine muligheder.

Vil du vide mere om åbent værksted eller vores korte kurser?
Odense: kontakt uddannelseskonsulent Claus Sønderup på tlf. 3058 8880 eller på mail cls@sde.dk
Vejle: kontakt uddannelsesleder Asbjørn Sørensen på tlf. 7642 6293 / 2270 1319 eller aso@sde.dk

KOMMENDE KURSER