Hvordan er det egentligt at være på en læreplads? Det svarer nogle af vores elever på, som udover at fortælle om hvordan det er at være på en læreplads, også deler deres fedeste oplevelser og beskriver det fællesskab, som man kan opleve på en læreplads.

Der sker hele tiden noget hos Hummel

Michelle, mediegrafiker
Læreplads hos Hummel

Her sker noget, folk er hjælpsome og åben for forandringer

Jeg vil beskrive min læreplads som dynamisk, tryg og åben. Den er dynamisk fordi, der er altid gang i den – der sker hele tiden noget hos Hummel. Den er tryg, fordi her er rart at være, alle er søde og hjælpsomme, og jeg føler mig godt tilpas. Så er den åben, fordi steder er åben for forandringer, anderledes tanker og ideer.

Min fedeste oplevelse hos Hummel

Jeg har haft mange fede oplevelser på min læreplads, som alle de forskellige personale events som kommer i løbet af året og den stærke følelse af fællesskab, når vi alle er samlet enten til Townhall Meetings eller andre arrangementer. Desuden var det en fed oplevelse at sidde til et møde og præsentere sig selv over for Christian Stadil, som ejer Hummel.

Du kan læse mere om Michelles læreplads her

Vi vinterbader sammen, og jeg elsker det!


Sara, frisør
Læreplads hos Salon Deluxe i Bogense

Det er mit andet hjem

Hvis jeg skulle beskrive min læreplads med tre ord, skulle det være velkommen, hygge og sammenhold. Stedet her føles som et andet og ikke et arbejde. Jeg har aldrig været et sted, som var så hyggeligt og velkommen, som her, og så har vi også et fedt sammenhold blandt os kollegaer. 

Vi vinterbader sammen

Jeg har også haft mange gode oplever på min læreplads, men det fedeste er nok, at jeg vinterbader med kollegaerne i havnen. Det lyder nok lidt underligt, men det super fedt og ekstremt dejligt for kroppen og samværet. Vi har ikke alle kollegaerne med endnu, men os, der er afsted, elsker det! 

Du kan læse mere om Saras læreplads her

Hver dag er den fedeste dag!

Tinna, gourmetslagter
Læreplads hos Superbrugsen

Det er et lærerigt sted med søde kollegaer

Jeg kan beskrive min læreplads som et lærerigt sted, hvor man også får ansvar. Desuden er kollegaerne meget søde. Der er stor opbakning og støtte fra alle i butikken, og det kunne jeg bestemt mærke, da jeg skulle deltage til DM i Skills og havde svendeprøve i samme måned.

Hver dag er den fedeste dag

Jeg kan ikke beskrive den fedeste oplevelse på min læreplads, for hver dag er den fedeste dag. Selvfølgelig har man nogle dage, der ikke er lige så sjove som andre, men når jeg nu tænker tilbage, betyder de gode dage langt mere end de triste dage. Når man så endelig havde en trist dag, var der også stor støtte fra de andre kollegaer.