Man skal kæmpe for det, man vil

Jeg har haft nogle fantastiske mennesker bag mig lige fra starten, og min familie har altid støttet mig i alt, hvad jeg har gjort og givet mig troen på, at man kan, hvad man vil.

Makeup-artist Zenia Jæger er en sand kunstner og mit helt store forbillede, og jeg kom under hendes vinger og med til min første modeuge, da jeg var 12 år. Hun har hjulpet mig utrolig meget.

Det har krævet rigtig mange timers arbejde, træning og selvdisciplin, og ved siden af frisøruddannelsen har jeg assisteret Søren Hedegaard de sidste tre år på blandt andet Danmarks Næste Top Model, Vild med Dans og på shows og job rundt omkring i landet. Samtidig har jeg selv arbejdet, været på GHD’s team og afsluttet min svendeprøve. Det har krævet en tålmodig familie og nogle tålmodige venner, hårdt arbejde og ikke mindst, at jeg altid har det sjovt med det, jeg laver at nå hertil.

Hvad er dit bedste råd til dem, gerne vil til tops i din branche?
Det er en tough branche, og folk har rundsave på albuerne. Der er rigtig mange om buddet, og alle vil gerne nå til tops. Mit bedste råd er nok, at man skal være sig selv, være ydmyg, klø på med sin træning og suge til sig af al den inspiration, der kan hjælpe en videre.

Læs mere om frisør-uddannelsen