Alex fik ML-Prisen 2017

Alex Rasmussen er en af Danmarks dygtigste. Han scorede et 12-tal til sin svendeprøve som datatekniker, og senest har han fået tildelt Metalindustriens Lærlingepris 2017.
3/10 2017 - kabr

25-årige Alex blev fejret med blomster, bronze statuette og bifald i Den Sorte Diamant, da han modtog Metalindustriens Lærlingepris 2017, der blev overrakt af Merete Riisage den 29. september.

Prisen betyder meget og er en stor anerkendelse og et klap på skulderen til de få udvalgte, der får prisen blandt de 250 indstillede.

”At få ML-Prisen 2017 i dag giver en god selvtillid og er en kæmpe anerkendelse af, at jeg har gjort det ekstra godt ift. skole og arbejde. En ting er 12-tallet fra Svendeprøven, men det er helt sikkert også vigtigt, hvordan man er i praksis Jeg havde bestemt ikke regnet med at blive indstillet til trods for høje karakterer, og slet heller ikke at vinde”, siger Alex.

Hverken lærerne på skolen eller lærepladsen Stofa A/S i Horsens har været i tvivl. Lærepladsen roste Alex i deres begrundelse for indstillingen til prisen:
”Alex er en usædvanlig dygtig og interesseret ung mand, som bliver en stor gevinst for faget i fremtiden. Desuden er Alex god til at samarbejde og meget vellidt af de mennesker han omgås”.