Innovationsdag med stor succes

Torsdag den 13. oktober var der fuldt hus i CNC Teknologicentret hos Syddansk Erhvervsskole i Vejle.
18/10 2016 - susanne
Her havde den store systemleverandør af kvalitetsværktøj Hoffmann Group nemlig lånt lokalerne og inviteret samarbejdspartnere fra hele landet og andre interessenter fra teknologibranchen til en spændende Innovationsdag i det jyske.

Omkring 170 interesserede branchefolk mødte op for at se live-demonstrationer af de avancerede maskiner fra Mazak, DMG Mori og Okuma, CAD/CAM-relaterede produkter fra CADSYS samt skærende værktøj og ikke mindre end verdens hurtigste hårdmetalbor fra Hoffmann Group.

Dagen og arrangementet var yderst vellykket set både fra Hoffmann Group og Syddansk Erhvervsskoles synspunkt. For som campusleder ved Syddansk Erhvervsskole i Vejle, Lars Skibdahl, så fint understregede det i sin velkomsttale, er centeret skabt for at skabe et større og bedre samarbejde mellem erhvervsskolen og erhvervslivet:

 
"Det er netop for jer, vi har etableret det her center, med gode branchevenner og kommunens hjælp. Vi skal sikre de unge adgang til den seneste teknologi, så de kan komme ud i virksomheder som jeres, og være med til at gøre en forskel," understregede Lars Skibdahl.