1400 elever i 8. klasse deltog i konkurrence

Skoleelever fra 8. klasse dyster mod hinanden på landsplan, når de deltager i den årlige Skills Stafet. Meningen er, at de skal snuse til erhvervsuddannelser og få fingrene i fagene.
22/9 2017 - kabr

De sidste tre uger har omkring 1400 elever fra de fynske folkeskoler dystet til Skills Stafet på skolens​ adresser i Odense, og i denne uge blev den sidste Odense-Skills Stafet afholdt på Risingsvej i Odense.

Skoleelever får fingrene i fagene
Eleverne har dystet mod hinanden i sjove konkurrencer, som kræver praktisk håndelag. Her har de bl.a. skulle trække ledninger, samle et tastatur og piske æggehvider. De har også fået et godt indblik i nogle af skolens mange erhvervsuddannelser og ’haft fingrene i fagene’ - ved uddannelserne på Risingsvej i Odense har de bl.a. både prøvet at male, bukke en mobilholder i jern og hugge mursten over.

De dygtigste går videre til at dyste mod skoler fra hele Danmark
I uge 43 afholder vi Skills Stafet i Vejle, og de bedste fra alle Skills Stafetterne i Odense og Vejle deltager senere i en semifinale, hvor de skal kvalificere sig til den store Skills-finale. Skills-finalen afholdes samtidig med DM i Skills, hvor de dygtigste elever fra erhvervsskolerne årligt dyster om at blive danmarksmestre inden for hver deres fag.