Skolen fik nyeste teknologi af Mercedes-Benz

Både skole og lastvognsbranchen er fælles om at ruste eleverne til fremtiden. Derfor er partnerskaber vejen frem for at sikre et miljø for eleverne, hvor viden, teknologi og udstyr går hånd i hånd.​
6/6 2017 - kabr

​”Vi har en fælles opgave i at uddanne de mest kvalificerede mekanikere. I den sammenhæng er vi både samarbejdspartner til Syddansk Erhvervsskole og Mercedes-Benz forhandler. Det er derfor helt naturligt for os at være i tæt dialog og involvere os i uddannelsesverdenen. Nyeste udstyr og teknologi i den Actros lastvogn og personbil, som vi overdrager til skolen, skal ruste skolens elever mest muligt til det arbejde, der venter dem med svendebrevet i hånden”, siger Jesper Brahm Johansen, HR-chef, Ejner Hessel A/S.

Jesper Brahm Johansen, HR-chef ved Ejner Hessel A/S, koordinerer samvirket mellem Mercedes-Benz og Syddansk Erhvervsskole. Sponsoratet af den nye Actros lastvogn finder sted som et samarbejde mellem importøren Mercedes-Benz Danmark A/S og de fire forhandlere Bent Pedersen A/S, P. Christensen A/S, Mercedes-Benz CPH samt Ejner Hessel A/S. Udover lastvognen har importøren og flere af forhandlerne ydet skolen økonomisk støtte til indkøb af en ny Mercedes-Benz personbil (E-klasse 220 CDI) med nyeste teknologi på markedet.

Mercedes-Benz forhandlerkredsen overdrog en Actros lastvogn og personbil (E-klasse 220 CDI) den 6.6. til Syddansk Erhvervsskole, Boulevarden 36, 7100 Vejle.

”Der er i øjeblikket stor efterspørgsel på lastvognsmekanikere. Vi skal som uddannelsesinstitution sørge for at vores undervisningsmiljøer er tidssvarende, og at vores udstyr er lig med det, som brancherne efterspørger. Nye lastvogne og personvogne er hammerdyre, og derfor er det særligt vigtigt med partnerskaber af denne karakter, så vi kan uddanne Danmarks dygtigste, dem som brancherne har brug for i fremtiden”, fortæller campuschef Lars Skibdahl.