​Velkommen til SDEP – Syddansk Erhvervsskoles personaleforening

Personaleforeningen er for alle ansatte på skolen – uanset om du arbejder i Grindsted, Odense eller Vejle. Her kan du møde kollegaer, som du ikke lige arbejder sammen med til dagligt, og sammen kan vi få en masse sjove oplevelser.

Kommende Arrangementer

 

 • Simon & Garfunkel Story. d. 21. april kl. 20.00 i Vejle Musikteater.
  Direkte fra Londons West End og med udsolgte koncerter i hele Storbritannien er The Simon & Garfunkel Story klar til at give publikum endnu en musikhistorisk oplevelse.
  Gennem sang, skuespil og live-musik fortælles historien om Paul Simon og Art Garfunkel fra deres ydmyge start på musikscenen i New York, til deres massive succes i midten af 60’erne og frem til duoens dramatiske splittelse i 1970.
  Publikum kan opleve alle de store hits som Mrs. Robinson, Cecilia, Bridge Over Troubled Water og mange flere, mens storskærmen viser originale fotos og filmklip fra Simon og Garfunkels storhedstid.
  Sted: Vejle Musikteater
  Medvirkende:
  Sam O’Hanlon
  Charles Byth
  Tre musikere
  Din pris for en billet er kr. 200,- du kan købe 2 billetter.

 • Vil du med til den fynske folkefest Eventyrløbet, som altid på Kr. Himmelfartsdagen d. 10. maj
  Så tilmeld dig her og få din rabat ved at sende din kvittering til vores kasserer Kim Hassel-Pflugh khp@sde.dk du kan max få 2*80,- kr.

 • Rasmus Seebach familiekoncert lørdag d. 12. maj 2018


 • Tag med på broen igen.
  Vi går en tur på Lillebæltsbroen igen, vil du med?

 

 • Odense Sommerrevy d. 9. juni 2018 denne gang med fælles spisning inden revyen
  - Vi mødes kl. 18.00 til spisningen.

 • Rock i Byparken -Vejle 3 lørdage i august 2018
  Datoerne er d.17. d. 24. og d. 31 august kl. 19.30.

 • Foredrag med Preben Elkjær d. 29. november 2018

  Mit liv som Elkjær - foredrag med Preben Elkjær
  Preben Elkjær var en af verdens bedste angribere i 1980’erne og målkonge på det legendariske 80’er-landshold, der i 1986 nåede ottendedelsfinalen til VM i Mexico. Derudover var – og er – han for flere generationer af danskere et ikon på linje med Den Lille Havfrue, Kim Larsen og Dronning Margrethe – uden sammenligning, i øvrigt!


Du finder os også på Facebook

Om tilmelding og betaling

Tilmelding og betaling foregår nu igennem nemtilmeld. Medlemmer kan som udgangspunkt købe 2 billetter til medlemspris - med mindre det er et familiearrangement.

Ligeledes, hvis man bliver forhindret og ikke kan gøre brug af billetter, rettes henvendelse til ansvarshavende for det pågældende arrangement for evt. venteliste,  så det kommer vores medlemmer til gode.

Web-ansvarlig
Irene Sommer redigerer web-siderne vedr. skolens personaleforening. Hun kan kontaktes på tlf. 6312 6541, mobil 2149 8153 eller mail eih@sde.dk