mad til enhver smag ...

Som elev på Syddansk Erhvervsskole behøver du faktisk ikke at tænke i madpakker. For på skolens adresser i Vejle og Odense finder du flere kantiner, der hver dag tilbyder morgenmad, salatbar og lækre, lune retter.

Kantinerne bestræber sig på at tilbyde sunde og fedtfattige måltider. Alligevel er der også plads til blandt andet hjemmelavede burgere og mere traditionelle, danske retter.

På Syddansk Erhvervsskoles adresse i Grindsted kan det godt være, at du overvejer en hjemmelavet madpakke, for her findes ingen kantine. Til gengæld kan du nemt købe både morgenmad og frokost i Magions café, der er nabo på adressen.

Har du en god idé til et mad-forslag, eller har du været særligt begejstret eller utilfreds med kantinernes udvalg eller service, så tøv ikke med at fortælle os det.

Du kan kontakte kantineleder Mogens Jensen, der står for kantinerne i Odense, på mogj@sde.dk eller tlf. 6312 6781, og du kan kontakte Lars Mølgaard, som står for kantinerne i Vejle, på lm@sde.dk eller på tlf. 2270 1325.

Her til højre på siden finder du adresser, telefonnumre og åbningstider på de forskellige kantiner.