​Velkommen til SDEP – Syddansk Erhvervsskoles personaleforening

Personaleforeningen er for alle ansatte på skolen – uanset om du arbejder i Grindsted, Odense eller Vejle. Her kan du møde kollegaer, som du ikke lige arbejder sammen med til dagligt, og sammen kan vi få en masse sjove oplevelser.

Kommende Arrangementer

 

 • Time of my Life koncert i Magasinet d.15. marts 2018
  Tag med i magasinet til marts næste år hvor rammerne sprænges  med vores ultimative 80'er hyldest, TIME OF MY LIFE. Allerede nu tegner koncerten til at blive vores mest succesfulde. Fredag den 16. marts er udsolgt og til torsdag den 15. marts er der KUN meget få billetter tilbage! Dem har vi i SDEP fået reserveret så tage med og  oplev eller genoplev de dejlige sange fra dengang.

 • Simon & Garfunkel Story. d. 21. april kl. 20.00 i Vejle Musikteater.
  Direkte fra Londons West End og med udsolgte koncerter i hele Storbritannien er The Simon & Garfunkel Story klar til at give publikum endnu en musikhistorisk oplevelse.
  Gennem sang, skuespil og live-musik fortælles historien om Paul Simon og Art Garfunkel fra deres ydmyge start på musikscenen i New York, til deres massive succes i midten af 60’erne og frem til duoens dramatiske splittelse i 1970.
  Publikum kan opleve alle de store hits som Mrs. Robinson, Cecilia, Bridge Over Troubled Water og mange flere, mens storskærmen viser originale fotos og filmklip fra Simon og Garfunkels storhedstid.
  Sted: Vejle Musikteater
  Medvirkende:
  Sam O’Hanlon
  Charles Byth
  Tre musikere

  Din pris for en billet er kr. 200,- du kan købe 2 billetter.

 • Rasmus Seebach familiekoncert lørdag d. 12. maj 2018

 • Odense Sommerrevy d. 9. juni 2018 denne gang med fælles spisning inden revyen
  - Vi mødes kl. 18.00 til spisningen.

 • Rock i Byparken -Vejle 3 lørdage i august 2018
  Datoerne er d.17. d. 24. og d. 31 august kl. 19.30.

 

 


Du finder os også på Facebook

Om tilmelding og betaling

Tilmelding og betaling foregår nu igennem nemtilmeld. Medlemmer kan som udgangspunkt købe 2 billetter til medlemspris - med mindre det er et familiearrangement.

Ligeledes, hvis man bliver forhindret og ikke kan gøre brug af billetter, rettes henvendelse til ansvarshavende for det pågældende arrangement for evt. venteliste,  så det kommer vores medlemmer til gode.

Web-ansvarlig
Irene Sommer redigerer web-siderne vedr. skolens personaleforening. Hun kan kontaktes på tlf. 6312 6541, mobil 2149 8153 eller mail eih@sde.dk