3

Til grundskoler 6. - 10. klasse

Grundskolen i praksis: et UDPLUK af oplevelser og ny læring

Forløb, der vækker interesser

I dag er der mange veje til de unges fremtidsdrømme. Derfor satser Syddansk Erhvervsskole på tætte samarbejdsformer og vejledningsindsatser med grundskolerne - enten i samarbejde med øvrige erhvervsskoler som led i den kollektive vejledning eller gennem egne initiativer og tilbud.

Med et fælles blik på de unges fremtidsmuligheder kan vi bygge bro og gøre elevernes fag i grundskolen praksisnære og samtidig åbne dørene for, at flere unge vælger en erhvervsuddannelse.

Hensigten er at udvide de unges bevidsthed om de mange forskellige uddannelsesveje og øge deres kendskab til de spændende fremtidsmuligheder med fx en erhvervsuddannelse eller erhvervsfaglig studentereksamen i hånden.

Med de nye adgangskrav til både erhvervsskolerne og gymnasierne ligger der et stort potentiale i at styrke de unges bevidsthed om vigtigheden af deres fag i grundskolen – inden de skal træffe et kvalificeret uddannelsesvalg efter 9. - 10. klasse.

 

Spørg os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores samarbejder med grundskolerne.

Kontakt projektleder Anita Dahlberg på and@sde.dk eller tlf. 2277 6599.

Du finder desuden kontaktoplysninger på de specifikke samarbejder og forløb på undersiderne.

Projektleder Odense M

Anita Dahlberg
22776599
and@sde.dk

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder