Vinderen af Årets læreplads 2015 blev Schou-Danielsen Logistik 

Syddansk Erhvervsskole har valgt transportvirksomheden Schou-Danielsen Logistik A/S som Årets Læreplads 2015. Ifølge elev Casper Sloth Gyldenhegn er virksomheden fantastisk til at skabe arbejdsglæde.

Transportvirksomheden Schou-Danielsen Logistik A/S er stolte over titlen som Årets Læreplads 2015. På billedet er det (fra venstre): Erik Viggo Hansen, afdelingsleder på SDE, Henrik Vestergaard Andersen, campuscheg på SDE, elev Casper Sloth Gyldenhegn, Martin Danielsen, direktør i Schou-Danielsen Logistik, Torben Andersen, bestyrelsesformand på SDE og Lars Bregnehøj, direktør på SDE.

”Schou-Danielsen Logistik formår på alle punkter at få mig til at elske mit arbejde, jeg glæder mig om morgenen, til at jeg skal ud på centralen og give den en skalle!”

Så fine ord stod der blandt andet i den indstilling, som chauffør-elev Casper Sloth Gyldenhegn for et par måneder siden sendte af sted for at indstille sin læreplads, Schou-Danielsen Logistik A/S i Odense til prisen for Årets Læreplads. 

Casper skrev også:

”Alle kan snakke sammen, og vi formår at holde en god tone kollegaerne imellem, og efter en lang dag, er der intet bedre end at komme tilbage til terminalen til en flok friske og glade kollegaer”.Der fulgte blomster, et skilt med "årets læreplads 2015" indgraveret og en skål med lækkerier med titlen som Årets Læreplads. Her er det direktør for SDE, Lars Bregnehøj, der overrækker blomster til direktør for Schou-Danielsen Logistik, Martin Danielsen. 

Flot skulderklap
Det var på baggrund af Caspers flotte ord i indstillingen, at et enigt dommerpanel på Syddansk Erhvervsskole valgte Schou-Danielsen som vinder af Årets Læreplads. 

”Når man læser Caspers indstilling, er det tydeligt, at arbejdsglæden og stoltheden over at være ansat lyser ud af den”, sagde bestyrelsesformand Torben Andersen blandt andet i sin tale. Han fortsatte:

”I kan være stolte både af jer selv, men også af jeres elev, Casper Sloth Gyldenhegn, der er så glad for at gå på arbejde hver eneste dag, at han syntes, I havde fortjent det skulderklap at blive kåret til Årets Læreplads.”

Casper Sloth Gyldenhegn er super glad for at være elev hos Schou-Danielsen Logistik og glæder sig altid til at komme på arbejde. 


Stolt virksomhed
Hos Schou-Danielsen Logistik er de også stolte over den fine titel. 

”Vi er glade og stolte over at blive Årets Læreplads, og vi gør generelt en del for at skabe arbejdsglæde blandt vores medarbejdere ved fx at have frugtordning, sundhedsordning m.m.”, sagde Jens Fosvig, der er salgsdirektør hos Schou-Danielsen Logistik A/S. 

”Det er dejligt, når vi ved, at medarbejderne har det godt”, supplerede direktør Martin Danielsen og forsatte:

”Casper har gjort det godt hos os, og vi har forsøgt at give ham mange forskellige opgaver for at udfordre ham og dermed lære ham så meget som muligt”. 

Casper er faktisk den første chauffør-elev, de har haft hos Schou-Danielsen Logistik A/S, men mon ikke han med den flotte indstilling har banet vejen for fremtidige elever!

"Arbejdsglæden og stoltheden lyser ud af Caspers indstilling", sagde bestyrelsesformand for SDE, Torben Andersen, blandt andet i sin tale.