Praksisnære læringsmiljøer

PRAKSISNÆRE LÆRINGSMILJØER FOR 6. ÅRGANG

En ny type undervisningsforløb for 6. årgang giver eleverne mulighed for at afprøve deres fag i praksis. I løbet af én skoledag opdager de anvendelsesgraden og vigtigheden af det, som de lærer i skolen i nye sammenhænge.

Gennem Praktisk Matematik, Dansk, Natur & Teknologi og Håndværk & Design får de unge skabt nye forståelser for deres fag og indblik i de mange fremtidsmuligheder, som grundskolen og dens fag ruster dem til.

Målrettede undervisningsforløb med fokus på færdighedsmål
De praksisnære forløb er udviklet i et fælleskab mellem lærere fra en række grundskoler i Odense Kommune og Syddansk Erhvervsskole. Et fælles sæt undervisningsmaterialer skal gøre det nemt og systematisk for den enkelte skole og klasse at vælge præcis de forløb, som passer ind i klassens øvrige undervisning og fagenes temaer.

De praksisnære forløb taler direkte ind i fagenes færdigheds- og videnmål for grundskolerne og understøtter den differentierede undervisningsform.

Praktisk Matematik, Dansk, Natur & Teknologi og Håndværk & Design vækker de unges nysgerrighed og er et oplagt supplement til grundskolernes senere brobygnings- og introduktionsforløb.

Spørg os

Du finder kontaktoplysninger til at booke forløb, når du har valgt By i nedenstående.

Har du overordnede spørgsmål til de praksisnære undervisningsforløb, er du velkommen til at kontakte projektleder Anita Dahlberg på and@sde.dk eller tlf. 2277 6599.

Projektet blev støttet af Nordea-fonden i 2018.

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder