Er du allerede student og har lyst til en spændende karriere enten som automatiktekniker, elektriker eller industritekniker?

Tag din uddannelse som EUD Student - en hurtigere vej ud i virkeligheden.

Sådan er uddannelsen, hvis du vælger at tage den som EUD Student
På Syddansk Erhvervsskole i Odense kan du tage en særlig udgave af enten elektriker-, automatiktekniker- eller industriteknikeruddannelsen. En uddannelse, hvor du får merit for de fag, du allerede har bestået på dit gymnasiale forløb. Du kan derfor klare dig med 12 uger på grundforløbet, hvor andre skal have 20 uger. Forløbet kaldes EUD Student.

Uddannelsen er tilrettelagt således, at vi anerkender de studiekompetencer, du har fået på gymnasiet. På skolen i Odense arbejder du sammen med dine kammerater i teams, hvor I løser tværfaglige opgaver. I en stor del af undervisningen vil der blive brugt videooplæg, så I har mulighed for at gå i gang med at løse opgaverne selv. I har dog altid en lærer til rådighed, hvis I har brug for det.

Hvornår kan du begynde?
Der er uddannelsesstart i efteråret i Odense, og du afslutter grundforløbsprøven i december, hvorefter du starter på en læreplads - en hurtigere vej lige ud i virkeligheden, hvor der er fuld løn under uddannelsen. I juni kan du stå med din uddannelse, masser af spændende jobmuligheder i ind- og udland og masser af muligheder for videregående uddannelse.

EUD Student er støttet af den Europæiske Socialfond.

EUD Student - Automatiktekniker

Vælg en uddannelse, hvor du kan følg din interesse inden for robotteknologi, el-teknik, mekanik og automation. Du lærer bl.a. at udvikle innovative og fleksible løsninger, der kan optimere produktionen inden for forskellige dele af industrien, hvis du vælger automatikteknikeruddannelsen.

Læs mere om automatikteknikeruddannelsen her.

EUD Student - Elektriker

Vælg en uddannelse hvor du er med til at sikre, at strømmen virker. Under uddannelsen får du en stor el-teoretisk viden, så du har et godt teoretisk fundament til at løse opgaverne i praksis. Elektrikerens arbejde består af både digitaliserede, automatiserede og robottekniske el-opgaver og mere klassiske el-opgaver.

Læs mere om elektrikeruddannelsen her.

EUD Student - Industritekniker

Vælg en uddannelse, hvor du udvikler og udarbejder specifikke metal- og plastdele som fx motordele til biler, skibe, vindmøller, beslag, cylindre, kuglelejer og andre reservedele.

Som industritekniker er to dage sjældent ens. Du bliver uddannet til at håndtere krævende opgaver, hvor den enkelte metal- og plastløsning skal tilpasses præcist til formålet. Det kræver, at du kan tænke kreativt, men også at du kan omsætte idé til virkelighed ved at programmere højteknologiske maskiner nøjagtigt i forhold til en opgave med en alsidig hverdag.

Læs mere om industriteknikeruddannelsen her.

Spørg os

Afdelingsleder Odense C

Susanne Thorkildsen
29116447
sust@sde.dk

Vigtig info

Find os her