Kærlighed til kød, kvalitet og kundekontakt

Banker dit hjerte ekstra hurtigt, når du ser en stor rød bøf? Bliver du aldrig træt af duften af røget medister og ægte flæskesvær? Og vil du kunne overtale en vegetar til at spise kød … så er du den fødte gourmetslagter med speciale i butik – formentlig også selvom du ikke kan klare sidstnævnte udfordring.

Som gourmetslagter med speciale i butik bliver du uddannet klassisk slagter. Det vil sige, at du vil kunne partere en kylling, som en kylling nu skal parteres. Rulle en rullepølse, som den skal rulles – og stege en bøf, så den er mør og saftig. Du vil kunne fortælle, om stegen bliver bedst ved 180 eller 225 grader, om paprikasauce og ris passer perfekt til – eller om vinen skal være kraftig, tør, rød eller hvid. Du bliver med andre ord kundens rådgiver og personlige kogebog, når det handler om varerne i butikken.

Med en uddannelse som gourmetslagter med speciale i butik får du viden om, hvordan du behandler kød rigtigt. Du lærer det gode håndværk. Samtidig kommer dine kreative evner i spil. Dem får du brug for, når køledisken skal gøres indbydende, og når du skal få nye ideer til produktudvikling i slagterbutikken.

Som gourmetslagter med speciale i butik vil dine primære opgaver være at:

  • Slagte og tilberede kød og andre råvarer
  • Opsnøre, udskære og afpudse forskellige typer kød
  • Betjene og vejlede kunderne i forhold til tilberedning og tilbehør
  • Deltage i arrangementer med direkte tilberedning på fx grill
  • Produktudvikle og komme med forslag til nye og innovative varer og råvarer