Er du allerede student og har lyst til en spændende karriere inden for nutidens og fremtidens industri?

Tag din uddannelse som EUD Student - en hurtigere vej ud i virkeligheden.

Vælg en uddannelse, hvor du kan følg din interesse inden for robotteknologi, el-teknik, mekanik og automation. Uddannelsen tilbydes i Odense. Du lærer bl.a. at udvikle innovative og fleksible løsninger, der kan optimere produktionen inden for forskellige dele af industrien.

Sådan er uddannelsen, hvis du vælger at tage den som EUD Student
På Syddansk Erhvervsskole i Odense kan du tage en særlig udgave af automatikteknikeruddannelsen. En uddannelse, hvor du får merit for de fag, du allerede har bestået på dit gymnasiale forløb. Du kan derfor klare dig med 12 uger på grundforløbet, hvor andre skal have 20 uger. Forløbet kaldes EUD Student.

Uddannelsen er tilrettelagt således, at vi anerkender de studiekompetencer, du har fået på gymnasiet. På skolen i Odense arbejder du sammen med dine kammerater i teams, hvor I løser tværfaglige opgaver. I en stor del af undervisningen vil der blive brugt videooplæg, så I har mulighed for at gå i gang med at løse opgaverne selv. I har dog altid en lærer til rådighed, hvis I har brug for det.

Hvornår kan du begynde?
Der er uddannelsesstart den 18. marts 2019 i Odense, og du afslutter grundforløbsprøven den 26. juni 2019, hvorefter du starter på en læreplads - en hurtigere vej lige ud i virkeligheden, hvor der er fuld løn under uddannelsen. I december 2022 kan du stå med din færdige automatikteknikeruddannelse, masser af spændende jobmuligheder i ind- og udland og masser af muligheder for videregående uddannelse.

 

EUD Student er støttet af den Europæiske Socialfond

Spørg os

Pædagogisk konsulent Odense C

Susanne Larsen
20645385
susa@sde.dk

Vigtig info