KOMBINERET 10. klasse i Odense

Syddansk Erhvervsskole udbyder tre forskellige 10. klassestilbud i samarbejde med Odense Kommune. På Robot 10, Trendspot10 og Digital10 kombinerer du din almindelige 10. klasse med første del af en erhvervsuddannelse (grundforløb 1). Du får altså 2 papirer på én gang.

Efter 10. klasse kan du vælge at:

  • forfølge din interesse for erhvervsfagene og springe direkte til erhvervsuddannelsens Grundforløb 2. Det er også muligt at tage eller fortsætte på EUX med en Kombineret 10. klasse.

  • søge videre til fx gymnasiet på lige fod med alle andre 10. klasser.

Robot10 - Fremtidens teknologi

For dig, som er interesseret i robotteknologi, og som vil udfordres fagligt. Til dig, som er vild med naturvidenskab og som vil udfordres på et højt niveau i et stærkt fællesskab. Du rejser med ud i Europa for at være sammen socialt og udforske fremtiden i storbyerne.

Trendspot10 – Style, hair og wellness

For dig, som brænder for at spotte trends, design, stil og mode på nettet, og dig, som vil være med til at forme moden, designs, stilen, håret og make up. Det er for dig, som er nysgerrig på at bruge nettet og de sociale medier til at se, hvad der sker ude i verden i storbyer som London, Milano og Paris.

Digital10 – Gaming, grafik, teknologi og it

Er du stærk ved computeren og det digitale arbejde? Har du sans for at arbejde med grafik, billedbehandling, foto og kommunikation? Interesserer du dig for hardware, avanceret teknologi, programmering og it-systemer? Eller gaming og eSport? Så er Digital10 måske noget for dig.


Klik på videoen og hør elever fortælle om deres år i 10. klasse:

SDE TV

Vigtig info

Spørg os

Lærer Odense M

Jesper Iversen
63126995
ji@sde.dk