Om Syddansk Erhvervsskole

Syddansk Erhvervsskole findes i både Odense, Vejle og Grindsted, men vi har hele landet som arbejdsplads.

Uddannelser med muligheder
Syddansk Erhvervsskole tilbyder mere end 30 forskellige erhvervsuddannelser, den erhvervsfaglige studentereksamen EUX, to moderne tekniker gymnasier (HTX) og et stort antal kurser og efteruddannelsesforløb.

10.500 elever, over 850 medarbejdere og adresser i 3 byer

En skole med historiske rødder
Skolen blev stiftet som en fusion mellem Odense Tekniske Skole og Vejle Tekniske Skole den 1. januar 2008 og drives som en selvejende institution. Skolen ledes af en bestyrelse primært bestående af repræsentanter fra lønmodtager- og arbejdsgiverorganisationer i erhvervslivet.

Vores vigtigste opgave som uddannelsesinstitution er at uddanne fremtidens kvalificerede medarbejdere til de brancher, vi uddanner til. Syddansk Erhvervsskole er derfor i konstant udvikling, så vores uddannelser ikke alene er tidssvarende, men også giver grundlag for at begå sig på fremtidens arbejdsmarked. Samtidig er vi et vigtigt bindeled mellem grundskolerne og virksomhederne, og vi arbejder aktivt på at udfordre og inspirere de unges valg af ungdomsuddannelse.

Vi realiserer det bedst mulige for skolens elever og kursister for at kvalificere dem til gode jobs og videreuddannelse inden for de brancher, vi har fokus på.

Skolens vision 2025: AT UDDANNE DANMARKS DYGTIGSTE 

FEEDBACK

Din mening er vigtig for os. Støder du på fejl, eller fandt du ikke det, du kom efter, så giv os et tip! Vælg en 'smiley', skriv din kommentar og udfyld formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vurder