Et nyt og opdateret vejledningsprojekt er på vej!

Tak til alle skoler og samarbejdspartnere, der har taget rigtigt godt imod City of Educatia. I har bidraget til en god og lærerig oplevelse for de unge - det er vi rigtigt stolte af. Nu har City of Educatia sagt farvel, men inden længe kommer der et nyt, spændende og opdateret vejledningsprojekt. 

Det betyder, at City of Educatia ikke længere kan bookes. Vi har været rigtigt glade for opbakningen og bidragene til at understøtte forksningen samt udvide de unges horisont, når det gælder uddannelse og fremtid. BrainRaid, InfoRaid og PlayRaid. Det er blot nogle af de udfordringer, som eleverne stødte på, da de gik på opdagelse i det virtuelle spilunivers City of Educatia. Den digitale vejledning har bidraget til at åbne de unges øjne for de mange forskellige uddannelser og udvidet deres horisont om vejene mod deres fremtidsdrømme.

Vi håber, at I vil støtte det nye og moderne vejledningsprojekt, når det annonceres. Tak for denne gang, City of Educatia! 

En del af den kollektive vejledning
City of Educatia er udviklet specielt til elever midtvejs i 7. klasse og bygger på gamification. De unge spiller sig til viden, får pirret deres nysgerrighed og vækket nogle interesser for uddannelser og fremtidsmuligheder.

City of Educatia er et supplement til den kollektive vejledning i grundskolerne og styrker de unges kendskab til de mange spændende fremtidspotentialer, hvad enten de vælger en erhvervsuddannelse (EUD) eller den erhvervsfaglige studentereksamen (EUX).

Hvem står bag spillet?
Spillet er udviklet af Syddansk Erhvervsskole i samarbejde med en række erhvervsskoler i Syddanmark:

Tietgen, Kold, Social- og Sundhedsskolen Fyn, Dalum Landbrugsskole, Svendborg Erhvervsskole & Gymnasier, EUD & EUX Business Vestfyn, EUC Lillebælt, Campus Vejle samt Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens. 

City of Educatia er støttet af midler fra Region Syddanmarks Uddannelsespulje.