Flere skal blive nysgerrig på egne interesser

På Syddansk Erhvervsskole møder vi eleverne på 8. årgang på forskelligvis, når de deltager i de obligatoriske introduktionskurser og den årlige Skills Stafet.

Introforløb, der vækker interesse
Når eleverne i 8. klasse vælger introforløb på Syddansk Erhvervsskole, bliver de mødt af tværfaglige forløb, som skaber oplevelser og ny læring inden for deres fag i folkeskolen. Vi ruster eleverne med ny viden om ungdomsuddannelserne, så de føler sig inspireret, motiveret og tættere på retningen for deres senere uddannelsesvalg.

Erhvervsintroducerende dag: Landsdækkende Skills Stafet
En af de store landsdækkende begivenheder er den årlige Skills Stafet – også kaldet den erhvervsintroducerende dag. Her møder eleverne unge fra andre skoler, når de dyster mod hinanden i sjove konkurrencer, som kræver praktisk håndelag inden for de erhvervsfaglige discipliner. Målet er, at vække de unges nysgerrighed og interesse for erhvervsuddannelserne.

Eleverne fra 8. klasse kan kvalificere sig til den store Skills Stafet finale. Den bliver holdt samtidig med, at de dygtigste elever fra erhvervsskolerne årligt dyster om at blive danmarksmestre inden for deres fag i DM i Skills.

6 fagretninger
Eleverne kan følge deres interesse inden for nedenstående seks fagretninger.

Billund/Grindsted

Spørg os

Projektleder Odense M

Anita Dahlberg
22776599
and@sde.dk

Sygemelding