Bliv opkvalificeret og få styrket dine kompetencer

Som ledig kan enten kurser eller uddannelse være en mulighed for, at du kan opnå ny viden, få opkvalificeret dine kompetencer og måske blive klogere på dine fremtidige jobmuligheder. 

Har din A-kasse visiteret dig til dagpenge med ret til jobrettet uddannelse, har du mulighed for at deltage på kurser. Retten til jobrettet uddannelse opnås efter 5 ugers ledighed. Som ledig kan du både deltage i enkelte kurser og jobpakker. 

Uddannelse kan også være en mulighed. Her har du chancen for at skifte spor eller branche, eller måske blive faglært. 

Har du spørgsmål? 
Vores dygtige kursussekretærer sidder klar ved telefonerne for at besvare dine spørgsmål og vejlede dig til det helt rigtige. 

Enkelte kurser

Enkelte kurser

Vi tilbyder kurser inden for 10 forskellige fagområder. Kurserne er forskellige i varrighed, men fælles for dem er, at du bliver opkvalificeret på både din viden og dine kompetencer. 

Se den fulde liste over vores kurser. 

6-ugers jobrettet uddannelse

Jobpakker/kursusforløb vedr. 6-ugers jobrettet uddannelse

Jobpakker er særlige pakker på op til 6 ugers varighed, som er rettet specifikt mod brancher og funktioner, hvor der i forvejen er efterspørgsel på arbejdskraft og dermed gode jobmuligheder. Herunder kan du se vores nuværende tilbud af jobpakker. Listen opdateres løbende.

Ejendom og ejendomsdrift

Erhvervsuddannelse for voksne - Er du over 25?

Det er aldrig for sent
Måske du gerne vil skifte spor eller branche, eller gerne vil blive faglært

Er du over 25 år? Med en erhvervsuddannelse for voksne, også kaldet EUV får du gode og sikre kort på hånden, og løn under uddannelsen. En EUV bygger videre på din tidligere uddannelse og erhvervserfaring. Har du relevant erfaring, kan du tage uddannelsen på kortere tid. Vi hjælper dig med afklaring inden du starter.

Læs mere om erhvervsuddannelse for voksne (EUV). 

Spørg os

Kursussekretær Odense C

Gunvor Britt Nedergaard
63126414 / 23351833
gne@sde.dk

Kursussekretær Odense C

Camilla Mølgaard Elsborg
63126402
can@sde.dk

Kursussekretær Odense C

Maria Blum Ragner
63126404
mabr@sde.dk