ER DU LEDIG?

Bliv opkvalificeret og få styrket dine kompetencer - Deltag på et af vores kurser, mens du er ledig.

Som ledig har du mulighed for at deltage på en række kurser og derigennem opnå ny viden, få opkvalificeret dine kompetencer og måske blive klogere på dine fremtidige jobmuligheder. 

Er du ledig og har din A-kasse visiteret dig til dagpenge med ret til jobrettet uddannelse, har du mulighed for at deltage på kurser. Retten til jobrettet uddannelse opnås efter 5 ugers ledighed. Som ledig kan du både deltage i enkelte kurser og jobpakker. 

Enkelte kurser

Vi tilbyder kurser inden for 10 forskellige fagområder. Kurserne er forskellige i varrighed, men fælles for dem er, at du bliver opkvalificeret på både din viden og dine kompetencer. 

Se den fulde liste over vores kurser. 

Jobpakker/kursusforløb vedr. 6 ugers jobrettet uddannelse

Jobpakker er særlige pakker på op til 6 ugers varighed, som er rettet specifikt mod brancher og funktioner, hvor der i forvejen er mangel på arbejdskraft og dermed gode jobmuligheder. Herunder kan du se vores nuværende tilbud af jobpakker. Listen opdateres løbende.

Ejendom og ejendomsdrift

Tilmeld dig et kursus
Du tilmelder dig et forløb på sde@sde.dk eller telefonisk på 7010 9900.

Har du spørgsmål? 
Vores dygtige kursussekretærer sidder klar ved telefonerne for at besvare dine spørgsmål og vejlede dig til det helt rigtige. 

Spørg os

Kursussekretær Odense C

Maria Blum Ragner
63126404/51421208
mabr@sde.dk

Kursussekretær Odense C

Gunvor Britt Nedergaard
63126414/23351833
gne@sde.dk