Vinderen af Årets Læreplads 2021 blev Kverneland 

Stort tillykke til Kverneland, der er kåret som Årets Læreplads 2021 på Syddansk Erhvervsskole. 

Det er industriteknikerlærlingen, Bue Kastrup, der har anerkendt hans læreplads og dermed indstillet den til den fornemme pris.

Danmarks bedste læreplads
”Jeg har intet mindre end Danmarks bedste læreplads. Det har jeg, fordi der er plads og opbakning til at udvikle sig i den retning, som man brænder for. Der er aldrig en kedelig dag på værkstedet, der er fyldt med god fynsk humor og jeg ser frem til at møde hver dag. Det er også super spændende at være en del af udviklingen inden for bæredygtighed, og jeg føler i høj grad, at vi lærlinge får lov at bidrage aktivt til løsning af opgaver”, lyder det fra 29-årige Bue.

Et velfortjent skulderklap
”Der er rigtig mange virksomheder, som gør en stor indsats for lærlinge. Det glæder mig, og i dag er Kverneland blevet anerkendt for netop den indsats af deres egen lærling. Som erhvervsskole er det vigtigt for os med et tæt samarbejde mellem virksomheder, lærlinge og skole, så vi sammen kan skabe de bedste uddannelser til vores lærlinge," lyder det fra Roar Falkenberg, uddannelses- og markedsdirektør på Syddansk Erhvervsskole.

Vil uddanne til fremtiden
Kverneland har i øjeblikket 29 lærlinge og elever og er altid interesseret i flere: ”Vi er som virksomhed selv ansvarlig for at uddanne kvalificerede medarbejdere. Fremtiden i industrien er faglærte medarbejdere, der kan bidrage til en øget produktivitet. Vi er naturligvis utrolig stolte over, at vores lærling Bue har valgt at indstille os til Årets Læreplads, og at vi i dag har modtaget kåringen”, lyder det fra Morten Bundgaard Christensen, produktionsdirektør.

Stort tillykke med prisen til Kverneland Group i Kerteminde, og tak fordi I bidrager til at uddanne til fremtiden.

Fakta om Årets Læreplads
Kåringen af Årets Læreplads på Syddansk Erhvervsskole er en del af Danske Erhvervsskoler- og Gymnasiers årlige kåring og fejring af Årets Læreplads på nationalt plan. Valget af Årets Læreplads bygger på følgende kriterier: Fagligt, kollegialt, ledelse, vejledning og socialt.

Eleverne indsender deres indstilling til den skole, hvor de tager deres hovedforløb på, hvorefter skolen udvælger en kandidat, der sendes videre til den landsdækkende konkurrence om Årets Læreplads, der afvikles i november.

Roar Falkenberg (Uddannelses- og markedsdirektør ), Lars Hansen (Bestyrelsesformand på Syddansk Erhvervsskole), Rameesh Thirugnanasambanther (Svend og tillidsmand), Stig Pedersen, (faglærer på Syddansk Erhvervsskole), Susanne Thorkildsen (afdelingsleder for Robot, teknologi og automatik), Ulrik Bastholm (Værkfører hos Kverneland), Bue Kastrup (industriteknikerlærling), Morten Bundgaard (Produktionsdirektør for Kverneland), Søren Madsen (Værkfører hos Kverneland) og Heidi Storm Rasmussen (PTA Manager)