Hvem kan sikre, at hele huset er i orden? 

Der er behov for dit faglige håndværk og din personlige indsats alle de steder, hvor der arbejdes med Byggeri, energi og konstruktion.

Allerede fra første dag går det løs, og du får lov til at arbejde med det hele. I grundforløbet laver vi hele vores del af skolen om til en levende virksomhed, SDE Multibyg, med direktører, chefer og arbejdsteams. Som elev er du ansat i et sjak, og her kommer du til at være en vigtig brik i at bygge de huse, havemøbler eller andre konstruktioner, der kommer bestillinger ind på. Undervejs lærer du at løse alle de opgaver, der er behov for, og her får du prøvet kræfter med alle de fag, vi underviser i indenfor Byggeri, energi og konstuktion.

Når huset er færdigt, har du været med til at lave vægge, skifertag, tomrør til ledninger, terrasse og indsat termoruder, og du kan invitere din familie til dit første, rigtige rejsegilde, der naturligvis helt traditionelt er med røde pølser og brød. De huse, vi bygger, bliver solgt og er meget populære.

Start din fremtid på en skole, hvor du kan lære at overskue og overkomme projektet. Hvor du kan løse alle detaljerne, mens du tænker stort, og hvor du kan dele opgaverne med gode venner.