Hvem kan gennemskue avancerede systemer, fikse fejlene eller skabe et visuelt design?

Teknologien er en uundværlig del af de fleste virksomheder og gør livet lettere for endnu flere mennesker – i hvert fald når den er udviklet på en måde, så den er til at bruge og forstå, og så det fungerer hver dag. Også den visuelle side har stor betydning og kan fortælle historier, designe eller skabe et flow, som andre har lyst til at fordybe sig i. 

Det er netop dét, du lærer på Syddansk Erhvervsskoles fagretning It, netværk og design.

Fra starten kommer du til at beskæftige dig med it-infrastruktur, netværk, programmering, design og visuel formidling på web. Vi laver fx spændende projekter med Lego Mindstorms, lysstyrede lamper, fokuserer på digitale hjem, 3D-modellering, animation og kommunikation i billeder, lyd og bogstaver.

På grundforløbet i Odense kommer du også til at arbejde med professionelle programmer som Adobe Photoshop, InDesign og Bridge.

Vi snuser til alle de nye teknologier og arbejder med formidling, der kan få verden til at forstå dem. Eksempelvis skaber vi en kampagne, der lærer mennesker, hvordan de undgår virus, eller som inviterer til et LAN-Party eller en festival.

Start din fremtid på en skole, hvor du kan lære at udvikle, designe, formidle, fikse fejl, opsætte og vedligeholde. Og hvor du kan løse alle detaljerne, mens du tænker stort, og hvor du kan dele opgaverne med gode venner.