Hvem kan få alle til at stråle og føle sig godt tilpas? 

Der findes mange måder, du kan gøre en forskel på, når det gælder Mennesker, livsstil og sundhed. Hvis du vil fordybe dig i skønhed eller helbred, kan du på Syddansk Erhvervsskole blive klogere gennem teori og ved praktisk og fysisk at bruge den viden, du suger til dig.

Er du klar til at vise verden, hvad der kan lade sig gøre? Du lærer, hvordan du kan udleve dit håndværk, hvordan det er at være på en arbejdsplads, og hvordan man skal kunne levere et resultat med kunden i centrum.

Inden for sundhed får du eksempelvis indsigt i hverdagen på en tandklinik og et hospital, du lærer om patient- og kundekontakt, tandpleje og tandbehandlinger.

Når vi arbejder med skønhed er du med til at skabe vores store SDE Award Show. Her er du selv ansvarlig for din optræden på catwalken, men hjælper også de andre. Som din egen model skaber du selv dit kostume, dit hår, din makeup og din optræden. Alt er tilladt, og til det endelige show kan du invitere dine forældre og kammerater til at beundre din kreation og opleve scenen eksplodere i feer, gangstere, affaldsposekjoler og meget mere – det er altid en fest!

Start din fremtid på en skole, hvor du kan være kreativ og hjertelig på samme tid. Hvor du kan løse alle detaljerne, mens du tænker stort, og hvor du kan dele opgaverne med gode venner.