Hvem kan sørge for, at alting flytter sig?

Hvis du også får den helt særlige følelse af at være med til at holde ting i gang, er du garanteret et menneske med Motor, transport og teknologi i blodet.

På Syddansk Erhvervsskole kan du starte din vej ud i verden med overblik og overskud, fordi du får den viden, der skal til og samtidig får lov til at bruge den aktivt. I begyndelsen bygger vi fx en gokart fra bunden, får den til at virke og kører på bane med den. Vi skaber fx også et ”pitcrew”, ligesom i Formel 1, hvor vi træner i at samle, teste og skille gokarten ad. Du lærer at planlægge og gennemføre hele servicen og alt det praktiske til en baneturnering i fx München.

På grundforløbet går vi også i dybden med alle andre dele af motor og teknik. Eksempelvis samler vi vores eget trailerstik og gennemskuer kredsløb for at kunne få elektronikken på en bil til at fungere. Men dét er bare få af de mange spændende ting, du kan være med til.

Vælg en skole, hvor du kan lære både de mekaniske og teknologiske dele og deres samspil, hvor du kan løse alle detaljerne, mens du tænker stort, og hvor du kan dele opgaverne med gode venner.