Hvem kan gøre verden bedre med maskiner og robotter? 

Inden for Robot, teknologi og automatik lærer du at skabe, programmere og reparere fremtidens flow, produktion og industri.

Du vil blive fanget af opgaven fra starten. Her kommer du hele vejen rundt om alle fagenes spændende opgaver og får en god fornemmelse af at skabe løsninger i virkeligheden. Du kommer fx til at bygge en værktøjskasse, og hvad du ellers kan skabe i metal ud fra din fantasi, eller du kommer til at designe, tegne og bygge din helt egen og personlige resonans-højtaler til mobiltelefonen.

Du kommer fx også til at lave en bordstander til en boremaskine, fræser dit eget kryds-og-bollespil og arbejder med teknisk tegning, smedearbejde og industriteknik. Vælg kunstsmedning som valgfag og lær at lave roser, lamper og små skulpturer. Dit første grundforløb slutter måske med, at du og din gruppe skal bygge et ægte middelalder-krigsvåben, en kastemaskine, og se, hvem der kan skyde længst.

Start din fremtid på en skole, hvor du gerne må være den bedste fra begyndelsen. Hvor du kan løse alle detaljerne, mens du tænker stort, og hvor du kan dele opgaverne med gode venner i værksteder med eksempelvis det nyeste teknologiske udstyr.