Målgruppe:
Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder med madfremstilling/ produktion i restaurant, kantine, café, større køkkener samt cateringen m.m.
Beskrivelse:
Det klimavenlige køkken Kurset afsluttes med en skriftlig, mundtlig eller praktisk prøve.
Mål:
Du opnår viden om:- Rentable koncepter for klimavenlig mad - Lokale råvarer og indkøb baseret på bæredygtighedDu kan anvende den opnåede viden til at:- Udvikle og fremstille klimavenlig mad - Fremstille mad af lokale råvarer og råvarer i sæson- Udvikle koncepter for klimavenlig mad baseret på økonomisk bæredygtighed
Uddannelsesbevis:
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder med madfremstilling/ produktion i restaurant, kantine, café, større køkkener samt cateringen m.m.
Beskrivelse:
Det klimavenlige køkken Kurset afsluttes med en skriftlig, mundtlig eller praktisk prøve.
Mål:
Du opnår viden om:- Rentable koncepter for klimavenlig mad - Lokale råvarer og indkøb baseret på bæredygtighedDu kan anvende den opnåede viden til at:- Udvikle og fremstille klimavenlig mad - Fremstille mad af lokale råvarer og råvarer i sæson- Udvikle koncepter for klimavenlig mad baseret på økonomisk bæredygtighed
Uddannelsesbevis:
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
Fag 49852 - Det klimavenlige køkken
1 dage
214 kr.