Vi følger myndighedernes anvisninger

Som uddannelsesinstitution og arbejdsplads følger vi tæt myndighedernes anvisninger og beredskab, så vi sammen kan skabe en tryg skoledag for alle. Ved alle indgange og fællesområder er der sat plakater op fra Sundhedsstyrelsen om smitteforebyggende tiltag.
14/5 2020 - chvk

BROBYGNING
Fra og med den 27. oktober indstilles alle brobygningsforløb på Syddansk Erhvervsskole som følge af myndighedernes anvisninger. Elever vil modtage nærmere information om brobygning fra deres respektive grundskoler.

MUNDBIND: Fra den 29. oktober til og med 2. januar 
Der er krav om mundbind indendørs på fællesarealer. Det gælder i gange, kantiner og fællesarealer mv. Manglende efterkommelse af kravet kan medføre eventuel bortvisning eller bøde. 

HVIS DU HAR VÆRET UDE AT REJSE
Test for COVID-19 efter hjemkomst, hvis du har opholdt dig i et land, der i rejsevejledningen ændres fra gul til orange. Undersøg rejsevejledningen.

TRYGHED SKABER VI SAMMEN 
Din og vores adfærd er vigtig for, at vi sammen lykkes med at skabe en tryg skole- og arbejdsdag. Der er fortsat instrukser til skolens medarbejdere og elever i takt med myndighedernes anvisninger, så vi kan lykkes bedst muligt med at passe på hinanden. Vi forsøger at gøre det let at overholde hygiejnereglerne i det daglige og har bl.a. rigeligt med håndsprit til alle. Skolen kan også være inddelt i nogle zoner, så det er nemmere for både elever og medarbejdere at holde afstand og blive i nogle afgrænsede områder. 

I TILFÆLDE AF KONSTATERET SMITTE
Vi er en stor skole og arbejdsplads med mange mennesker, hvorfor vi vil kunne opleve COVID-19 smitte på skolen. Man vil altid få besked, hvis en nær kontakt på skolen er konstateret smittet.

De nære kontakter vil jf. Sundhedsstyrelsens retningslinjer blive sendt hjem med besked om at blive testet. Der er fjernundervisning til hjemsendte elever pga. coronavirus.

Vi passer på hinanden ved at følge myndighedernes anvisninger: Hold afstand, sprit af/vask hænder, host/nys i ærmet. Bliv hjemme og bliv testet ved sygdomstegn.

INFORMATION 
Som elev modtager du vigtig information om corona via de systemer, hvor elever – under normale omstændigheder - orienterer sig om skema og undervisning. Dette er skolens instruks til elever (opdateret 04.11.2020).

e-BOKS
Vi opfordrer som altid nuværende og kommende elever samt samarbejdspartnere/virksomheder til at være særligt opmærksomme på post fra Syddansk Erhvervsskole.