Genåbning sammen med fjernundervisning

14/5 2020 - chvk

I forlængelse af offentliggørelsen af genåbningens fase 2 og den yderligere genåbning af fase 2 glæder vi os over, at flere elever kan vende tilbage og gennemføre deres praktiske undervisning på skolen. Og at de ansatte igen kan vende fysisk tilbage på arbejde.

Den fysiske undervisning gennemføres kun de steder, hvor det er muligt for os at overholde Sundhedsmyndighedernes retningslinjer ift. afstand og hygiejne ved betjening af maskiner m.v.

Skolen genåbner løbende for elever i perioden fra den 18.-25. maj
De berørte elever får direkte besked om hvor, og hvornår de skal møde fysisk på skolen. Elever, der begynder i perioden 18. -25. maj, kan alene modtage praktisk undervisning på skolen. Der gennemføres fortsat fjernundervisning for dem i de teoretiske fag. Det vil fremgå af elevens skema, hvornår man skal møde op, og hvornår man arbejder hjemmefra.

Fjernundervisning fungerer via hjemmeopgaver/projekter/lektier - også for elever med uddannelsesaftaler/hovedforløbselever.

Elever på sidste år af hovedforløbet i deres uddannelse (fase 1 genåbningen) modtager både praktisk og teoretisk undervisning ved fysisk fremmøde på skolen.

Skema og undervisning

Alle elever får deres informationer via de systemer, hvor de - under normale omstændigheder - orienterer sig om skema og undervisning.

Kontakt skolen på 70109900: Såfremt du har spørgsmål eller oplever problemer med at tilgå undervisningsmateriale.

e-Boks: Vi opfordrer alle elever og samarbejdspartnere/virksomheder til at være særligt opmærksomme på post fra Syddansk Erhvervsskole i denne tid.

Særligt for elever der bor på skolehjem
Opdateret 18. maj: Regeringen har netop besluttet, at skolehjem/kostafdelinger bliver omfattet af fase 2 af genåbningen. Det betyder, at elever kan bo på skolehjem (Erhvervskollegiet i Vejle/Odense), mens de modtager den praktiske del af deres undervisning på skolen.

Elever på sidste år af deres hovedforløb på uddannelsen kan fortsat bo på Erhvervskollegiet (fordi de var omfattet af genåbningen fase 1).

Elever med uddannelsesaftaler, som er på skoleophold: Har du en uddannelsesaftale og er på skoleophold, vil du modtage praktisk undervisning på skolen - og modtage fjernundervisning i de teoretiske fag medmindre du hører andet i de systemer, hvor du normalt modtager information om skema/undervisning.

Kursister: Hold jer orienteret på efteruddannelse.dk omkring vores udbud af kurser i denne tid.

Virksomheder og samarbejdspartnere modtager løbende informationer, når det er relevant for dem.

 

------

Som uddannelsesinstitution og arbejdsplads følger vi altid myndighedernes anvisninger og beredskab. Vi holder nøje øje med udviklingen, og elever og ansatte bliver løbende orienteret om situationen på skolen og gymnasierne.