Privatlivspolitik på sociale medier

Syddansk Erhvervsskole bruger sociale medier til at fortælle de gode historier fra hverdagen på skolen og informere om aktuelle nyheder. De sociale medier er dermed et kommunikations- og informationsredskab, så både nuværende og kommende elever, samt øvrige samarbejdsparter får mulighed for at være orienterede om Syddansk Erhvervsskole.

Hvis Syddansk Erhvervsskole deler portrætbilleder og videomateriale med enkeltpersoner i fokus på de sociale medier, har vi på forhånd indhentet samtykke.

I forbindelse med et besøg på vores sider på de sociale medier, behandler vi dine persondata i fællesskab med udbyderen af det sociale medie.

På vores hjemmeside linker vi videre til vores sider på de sociale medier. Når du klikker på et link til et socialt medie eller tilgår vores sider på øvrig vis, kan der lagres cookies, som sender data videre til det sociale medie. Typisk vil det være din IP-adresse. Syddansk Erhvervsskole bruger ikke disse data til andet end statistiske formål i anonymiseret form.

Når du besøger vores sider på Facebook, ”synes godt om” eller følger os, har du mulighed for selv at vælge at dele indholdet fra din egen profil. Hvis du deler oplysninger gennem vores sider på de sociale medier, har du selv ansvaret for indholdet. Vi anbefaler derfor, at du ikke deler oplysninger, du ikke ønsker offentliggjort, ligesom vi forbeholder os retten til at fjerne stødende eller ulovligt materiale.

Offentliggjorte oplysninger om dig på de sociale medier vil være tilgængeligt, så længe det pågældende sociale medie tillader det.

Hvordan de sociale medier behandler dine persondata, ligger uden for Syddansk Erhvervsskole’ kontrol og er alene et forhold mellem dig og det sociale medie.

Læs evt. mere om, hvordan vi forholder os til de registreredes rettigheder på vores hjemmeside under privatlivspolitik for elever

DPO-ansvarlig

Databeskyttelsesrådgiver Odense M