SDE Campus One i Odense og Vejle

Er du elev eller kursist på Syddansk Erhvervsskole i Vejle eller Odense, har du mulighed for at bo sammen med medstuderende på SDE college eller skolehjem.

Klik ind og læs mere om SDE Campus One, Odense og SDE Campus One, Vejle - og hvilke særlige betingelser du skal opfylde for at bo her.

I Odense tilbyder vi også moderne kursusfaciliteter. Vores lokaler er fleksible og kan anvendes både til møder, kurser og konferencer med op til 150 personer. Lokalerne er udstyret med moderne av-udstyr som fx loftprojektor, whiteboard og tv.

Hvem skal du kontakte?
Hvis du er interesseret i at høre mere om skolehjemmene og dine muligheder for at komme til at bo der, så kontakt:
Odense Birgitte True på tlf. 6312 6715 eller bit@sde.dk
Vejle Lis Frederiksen på tlf. 7642 6211 eller lnsf@sde.dk

SDE Campus OneBo tæt på din uddannelse

På skolehjemmet kan du bo tæt på din uddannelse og blive en del af et fedt studiemiljø. Få venner, fællesskab og dyrk fede aktiviteter ved siden af dit studie. På skolehjemmet i Odense eller Vejle bliver du en del af et aktivt studiemiljø med masser af fritidsfaciliteter.

SDE Campus OneHer får du god mad

Skolehjemmet sørger selvfølgelig også for lækker mad morgen, middag og aften, så du får energi til at passe dit studie. I videoen fortæller nogle af de studerende, som bor på skolehjemmet, om maden, og hvad de synes om det.

SDE Campus OneDyrk fede aktiviteter

Udover at bo tæt på din uddannelse og at bo sammen med mange andre studerende, så er der vildt mange fede aktiviteter, som skolehjemmet tilbyder. Aktiviteter som dyrker fællesskabet og giver et godt studiemiljø.