Som hud- og skønhedsbehandler får du andre til at stråle af sundhed og smile til deres spejlbillede

Huden sladrer – om både alder, mental tilstand og sundhed. Det er derfor vigtigt at forkæle og pleje den.  Dét ved flere og flere både kvinder og mænd. Efterspørgslen efter eksperter i hud- og skønhedspleje er derfor vokset de seneste år.

Huden beskytter os – specielt hvis vi også husker at beskytte den. Som kosmetiker med speciale i hud- og skønhedsbehandlinger er det din fornemmeste opgave at hjælpe dine kunder med at få en sund, smuk og velafbalanceret hud og et udseende, de er tilfredse med. 

Som hud- og skønhedsplejer kommer du i tæt berøring med dine kunder. Det er derfor vigtigt, at du er god til mennesker og ikke er alt for sart. En hud- og skønhedsplejer vil nemlig også komme ud for kunder med hudproblemer og hudsygdomme. 

I løbet af din uddannelse lærer du om forskellige hudtyper og –problemer. Du lærer også, hvordan du bedst behandler eller plejer huden og giver kunden den bedste rådgivning og service.

Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser, hvor du får rig mulighed for at udføre hudanalyser, ansigtsbehandlinger og andre hud- og skønhedsbehandlinger.

Som hud- og skønhedsplejer vil dine primære opgaver være at:

  • Udføre ansigts- og kropsbehandlinger
  • Manicure og pedicure
  • Fjerne uønsket ansigtsbehåring samt farve bryn og vipper
  • Lægge make-up og lakere negle
  • Rådgive kunderne om hudpleje og makeup.

Begrænset adgang og tilmeldingsfrister

Økonomi og varighed

Er du over 25?

Spørg os

Navn ikke tilgængelig
Ikke tilgængelig
Email ikke tilgængelig

Uddannelsessekretær Odense M

Henriette Hansen
63126807
hh@sde.dk

Find os her

Grindsted
Odense
Munkebjergvej 130, 5230 Odense M
Vejle

Erhvervskollegiet