Seks flittige frisørpiger vandt DM

Frisørafdelingen vandt danmarksmesterskabet sidste weekend. Alle seks piger var i top 6 i alle disciplinerne til skolekonkurrencen.
4/11 2016 - susanne

Et stort tillykke til hele frisørafdelingen ovenpå de flotte resultater høstet til DM sidste weekend. Pigerne kommer selvfølgelig ikke sovende til de flotte præstationer. Vi har spurgt den erfarne lærer Tina Bak om selve træningen op til disse konkurrencer. 

Hår(d)træning er nødvendig 
Skoleholdet har trænet siden sommerferien, hver tirsdag aften og nogle søndage. Deres lærer Tina Bak fra Center for Hår & Wellness fortæller her med egne ord, hvad der går forud for de mange flotte titler, som pigerne fik med sig hjem fra årets DM. 

"For at holde humøret højt da vi trænede, brugte vi "hyggemetoden". Det er altid en lørdag eftermiddag, hvor smykkerne (hårpyntet) bliver lavet hjemme hos mig med efterfølgende mad. Og inden de store konkurrencer, skal pigerne have tarteletter med høns og asparges den sidste træningsdag. Dette er en tradition, som vi har taget op igen, efter et par års pause. På den måde får vi vasket tavlen ren, og er klar til en ny omgang hår(d) træning", siger den erfarne Tina. 

Flotte resultater til de seks flittige frisørpiger
Tina remser de flotte resultater op fra årets danmarksmesterskab: 

"En 1.plads til skoleholdet (Mathilde, Louise og Emilie), vinder af årets junior (Mathilde), og danmarksmester i damearbejde (Emilie). Ud over dette blev det også til en 1.plads til Mathilde i bombage, en 1 plads til Louise i daystyle, en 2.plads til Louise i bombage, og alle pigerne var i top 6 i alle disciplinerne til skolekonkurrencen. Ud af 4 skoler og 22 deltagere."

"Ud af de seks, Sabrina, Mathilde V, Amanda, Louise, Mathilde og Emilie, har tre også været til EM (Louise, Mathilde og Emile). Det kan godt give lidt "træthed" i forhold til det at træne hår, så vi har taget vores kampe i forhold til, hvad der skulle laves, og hvordan håret skulle se ud. Men vi er kommet godt ud på den rigtige side", forklarer en stolt Tina.