På Syddansk Erhvervsskole lægger vi stor vægt på, at medarbejderne har en attraktiv arbejdsplads, hvor du får mulighed for blandt andet at opleve et godt socialt netværk sammen med dine kolleger. Der er også grobund for mange spændende oplevelser som koncerter, kunstudstillinger og masser af motion med dine kolleger.

Du har mulighed for at tilmelde dig:

  • Personaleforeningen, som er for alle ansatte på skolen – uanset om du arbejder i Grindsted, Odense eller Vejle. Her kan du møde kollegaer, som du ikke lige arbejder sammen med til dagligt, og sammen skabes der rum og tilbud for en masse sjove oplevelser.
  • Kunstforeningen, som er en mulighed for kunstinteresserede. Har du mod på gode oplevelser i kunstens verden, kan Kunstforeningen på Syddansk Erhvervsskole være en oplagt mulighed for dig.
  • Motionsforeningen, som er en mulighed for dig, som er ansat på Syddansk Erhvervsskole. SDEI har bl.a. har et motionscenter på vores adresse Petersmindevej 1 F i Odense. Det koster 40 kr. om måneden og dækker også samlever og hjemmeboende børn.