Skab helheden fra bunden som gulvlægger

Et gulv er ikke bare et gulv – det er en del af et rum. En gulvlægger lægger derfor heller ikke bare gulve. Han eller hun skaber rum. Som gulvlægger er det derfor alfa og omega, at du kan tænke i og kan se helheder.

Når en kunde skal have nyt gulv, er det ikke kun din opgave at lægge gulvet, så det ser ordentligt og professionelt ud. Det er også din opgave at vejlede kunden i forhold til valg af materialer. For måske er bredde planker ikke det bedste valg til en smal gang. Og måske er sildeparket ikke det optimale valg til et nybyggeri – eller måske er det? Det bliver din opgave at vurdere.

Du kan kun tage grundforløbet til gulvlægger på Syddansk Erhvervsskole i Odense og Vejle. For at tage hovedforløbet skal du til Mecantec i Viborg eller Next i Valby. I løbet af grundforløbet får du lov til at snuse til faget, inden du beslutter dig for, om du vil tage til Jylland eller Sjælland og læse resten af uddannelsen – eller om en af de beslægtede uddannelser på Syddansk Erhvervsskole i højere grad er vejen for dig.

Som gulvlægger vil dine primære opgaver være at:

  • Rådgive og vejlede kunderne i valg af gulvtype
  • Beregne forbrug af materialer og planlægge processen
  • Lægge gulv  og støbe undergulve
  • Overfladebehandle gulve, trapper og borde
  • Kende traditionelle teknikker og samtidig holde dig opdateret med nye trends og tendenser.

Økonomi og varighed

Adgangskrav

Er du over 25?

Spørg os

Studievejleder Odense C

Mogens Andersen
63126637 / 40556637
moa@sde.dk

Navn ikke tilgængelig
Ikke tilgængelig
Email ikke tilgængelig

Find os her

Grindsted
Odense
Risingsvej 60, 5000 Odense C
Vejle

Erhvervskollegiet