Få en hverdag med fokus på ro og fordybelse
Selvforkælelse, det sunde liv og mindfulness har for alvor indtaget danskerne – og det betyder, at der er behov for endnu flere, der kan udføre professionelle spa- og wellnessbehandlinger.
Som spa- og wellnessbehandler er det vigtigt, at du nyder at give andre en god oplevelse. Ligeså vigtigt er det, at du forstår, at en god spa- og wellnessoplevelse kræver renlighed og ikke mindst ro. Dine kunder vil nemlig komme til dig for at blive forkælet og mentalt afslappet, ikke for at sludre og snakke – i hvert fald sjældent med dig som behandler.
Undervisningen på skolen er både teoretisk og praktisk. Du lærer med andre ord både om kroppens opbygning samt hudens funktioner og naturlige sundhed. Du undervises også i forskellige behandlingsmetoder, lærer om virkninger af forskellige produkter og trænes i god kundekontakt, rådgivning og service.
Som spa- og wellnessbehandler vil dine primære opgaver være at:
- Udføre forskellige former for spaterapi og wellnessbehandlinger
- Give velvære- og afspændingsmassage
- Foretage manicure- og pedicurebehandlinger
- Rådgive kunderne om kropspleje og afstresning
- Holde dig opdateret med de nyeste trends og behandlingsmetoder på området.
Der er adgangsbegrænsning på uddannelsen. For at blive optaget på grundforløb 2, skal du derfor enten have en læreplads, eller ansøge om en af skolens kvotepladser.
Kvotepladser er skolens mulighed for at optage et antal elever, som ikke har en aftale om en læreplads inden uddannelsesstart. Kvotepladserne fordeles efter samtaler med ansøgerne, hvor der foretages en samlet vurdering af ansøgernes kompetencer, samt motivation for uddannelsen.
Tilmeldingsfrister for kvotepladser:
- 15. maj
- 24. november
Varighed
2 år + grundforløb.
Økonomi
SU og elevløn.
Deltagerbetaling
Du skal forvente at skulle købe kliniktøj og anskaffe dig de nødvendige kosmetikredskaber.
Syddansk Erhvervsskole forbeholder sig retten til ikke at oprette hold, hvis antallet af deltagere på uddannelsen er meget lavt. Vi vil i så fald være behjælpelige med at henvise til en anden skole, så uddannelsen så vidt muligt kan fuldføres et andet sted.
Hvis du er fyldt 25 år, kan du starte på en såkaldt EUV (erhvervsuddannelse for voksne). En EUV er et målrettet forløb, der som regel er kortere end en tilsvarende erhvervsuddannelse for unge. Læs mere om EUV.
Bo tæt på din uddannelse, by og fritidsliv og bliv en del af et aktivt studiemiljø med fællesskab og fede aktiviteter.
Har du mere end 1 time og 15 minutters offentlig transporttid mellem dit hjem og din uddannelse? Så kan du kan bo på erhvervskollegiet.