Gå på opdagelse i en verden af digitale muligheder

Følg din interesse inden for:

  • IT og netværk
  • Grafisk design
  • Programmering
  • Hardware, server og kabler

Lad teknologien komme ind under huden
vi skal eksempelvis programmere robotter, opsætter web- eller gameservere, udvikler personlige Internet of Things, roder med hardware eller skiller og samler pc'ere ad. Vi tænker også kreativt med design og dokumentation eller prøver kræfter med bl.a. photoshop (i Odense).

9. eller 10. klasse?

Uanset om du besøger os flere gang i løbet af 9. og 10. klasse, så har vi sørget for, at du kan blive nysgerrig på noget forskelligt under hvert besøg.  

EUX: Hos os kan du også tage det bedste af det hele med en EUX og få både håndværk, hue og studenterbevis. Læs mere om den erhvervsfaglige studentereksamen.

Vi glæder os til at tage imod dig!

Odense - Bliv nysgerrig på uddannelserne:

Bo på Erhvervskollegiet under dit brobygningsforløb

Kom i brobygning og bo på Erhvervskollegiet i Odense eller Vejle

Går du i 10. klasse og vælger du både 2 og 3 dags brobygning på Syddansk Erhvervsskole, har du mulighed for at komme i brobygning og samtidig bo på vores hyggelige erhvervskollegie en hel uge. Du kommer til få en masse spændende oplevelser og mulighed for at afprøve to forskellige fagretninger, hvor du kan blive klogere på dit kommende uddannelsesvalg. På Erhvervskollegiet er du tæt på det hele – by, fritidsaktiviteter og dit brobygningsforløb. Læs mere om Erhvervskollegiet. 

Du ankommer om søndagen og bliver indlogeret og tager hjem igen om fredagen. Gennem hele ugen er der sørget for sjove aktiviteter, lækker morgen-, middag- og aftensmad. Lidt ligesom på en efterskole. 

Vil du vide mere? 
Kontakt: Trine Kynde Hovad på 5139 6615

Projektet er støttet af Region Syddanmark.

Vejle - Bliv nysgerrig på uddannelserne:

færdigheds- og vidensområder

Praktisk info

Spørg os

Projektleder Odense M

Anita Dahlberg
22776599
and@sde.dk